- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem kell mókolni, de mindenki aki türelmetlen és negatívan áll a Kodihoz annak ez nem fog működni. Én 2 éve párhuzamosan használom, a MrMC nálam közös adatbázist használ a többi Kodival így bárhol vagyok, tudom folytatni stb. Pillanatok alatt be van állítva minden, MrMC alatt a scrapert tudod választani, beállítani, finomítani, Infuse egy scrapert használ, TMDB filmekhez, TVDB a sorozatokhoz, nincs más lehetőség. Nem akarom egyiket sem dicsérni, de a MrMC (Kodi) Wiki-t el kell olvasni, sokkal többet tud mit amennyit gondolsz, látsz. Használd azt amelyik neked tetszik, leírtam, hogy minőségben a MrMC most jobb. Természetesen ha nem érdekel akkor ne használd, csak a vaktában megállapított vélemények furán jönnek ki, ismerd meg és utána itélkezz, én megtettem mindkettő esetében és mindkettő naprakész. Infuse az Interlaced anyagokkal nem tud normálisan bánni, nincs zenelejátszás, feliratoknál csak az opensubtitles-t ismeri és vannak sorozatok amikhez nem minden esetben van ott felirat. Mást is tudnék sorolni, de ennyi elég. Lejátszás kezelése szempontjából nekem is jobban bejön az Infuse, per pillanat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest