Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
aktív tag
Ha jól értem, neked az alap UI sem tűnik annyira jónak HDR-ben. Nekem úgy jobbnak tűnik, de nem tudom támogatott-e, de szemre úgy tűnik igen. Én kizárólag filmnézésre használom, vagy ritkán zenehallgatásra, és csak az általam felsorolt appokat, mint HBO Max, Netflix, ATV+, Infuse, és Plex (ez utóbbit ritkán, leginkább csak felirat letöltésre), Apple Music (ezt is ritkán), Youtube (ezt is elvétve). Ezeken kívül soha semmit. Én sehol sem láttam semmi zavarót, sőt nekem a HDR jobbnak tűnik. Természetesen lehet nálad nem így van, és az is találnék esetleg olyan appot ahol engem is zavarna. Simán lehet az én tv-men nincs akkora különbség SDR/HDR között, vagy egyéb okok.
A kalibrálás fontos lehet, nem tudom nálam mennyire jól van gyárilag az LG tv-n, de a "Filmmaker Mode" nevű mód az jónak tűnik, de az összes többi eléggé nézhetetlen. Ez van amúgy média lejátszásra kínálva. Én csak a brightness/contrast-ot végpontoztam szürke skálán, de ez szinte alapból jó volt. Én kalibráltam indításkor mobillal, amit felkínál a rendszer, de szerintem alig változtatott valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hobby elektronika
- PlayStation 4
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest