- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában már csak esténként van időm ATV-t bekapcsolni (leginkább gyerekeim miatt) NAS-ról filmezni, sorozatozni, valamint YouTube-ozni. Felmerült bennem, hogy esetleg vezeték nélküli fejhallgatót is beszerzek, az esti filmezéshez.
A TV egy LG B7 OLED, amire hdmi kábellel csatlakozik kizárólag az ATV. Milyen fejhallgatót lenne érdemes néznem szerintetek, ha már van tapasztalata valakinek ilyen téren. Tudom, van fejhallgatós topik is, de hátha itt van valakinek konkrét tapasztalata.Másik, hogy eddig MrMC-t használtam lejátszására, de mostanában több bosszantó dolgot is csinál, ami nem tetszik, kicsit instabillá vált szerintem, hiába van újra felépítve és újra beállítva minden.
Ezért gondolkodom Infuse beszerzésén. Kérdés, melyik verziót lenne érdemes megvennem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest