- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában már csak esténként van időm ATV-t bekapcsolni (leginkább gyerekeim miatt) NAS-ról filmezni, sorozatozni, valamint YouTube-ozni. Felmerült bennem, hogy esetleg vezeték nélküli fejhallgatót is beszerzek, az esti filmezéshez.
A TV egy LG B7 OLED, amire hdmi kábellel csatlakozik kizárólag az ATV. Milyen fejhallgatót lenne érdemes néznem szerintetek, ha már van tapasztalata valakinek ilyen téren. Tudom, van fejhallgatós topik is, de hátha itt van valakinek konkrét tapasztalata.Másik, hogy eddig MrMC-t használtam lejátszására, de mostanában több bosszantó dolgot is csinál, ami nem tetszik, kicsit instabillá vált szerintem, hiába van újra felépítve és újra beállítva minden.
Ezért gondolkodom Infuse beszerzésén. Kérdés, melyik verziót lenne érdemes megvennem?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- iPhone topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U728 - i3-8GEN I 16GB I 192SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest