- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
sziasztok! ATV4K, Infuse Pro előfizetve. kb egy hete jöttem rá, hogy rosszul volt beállítva a megosztás, az Infuse-ban a felhasználónév nem az volt, aminek lenni kéne. mondjuk így is működött, viszont 50-50% volt, hogy látta egyáltalán az asztali gépemet, amiről lejátszom a filmeket, volt, hogy harmadik restart után jött csak létre a kapcsolat.
most javítottam, így most már mindig látom, ezzel nincs is gond. viszont most bármilyen mkv-t játszok le (720p és 4k is), folyamatosan szaggat, 2-3 mp-ként egy apró röccenés, de látható és szörnyen idegesít. korábban is volt már ilyen gondom, emlékszem, aztán valahogyan megoldódott, de nem emlékszem, mitől.van esetleg ötletetek, mit nem állítottam be, vagy mit nézzek meg, mi okozhatja az akadást? kábelen megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest