- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
LTSC nem otthonra való, nem játékra. Hosszú távon a WDDM feljesztésektől elesik az ember (minden release-nél van új WDDM).
Az appok amiket látsz csak placeholderek, nincsenek felrakva. De aki képes LTSC-t felrakni, hogy ne legyen ott az inkább ne javasoljon.
Store, ha nem használod, akkor nem használod.
"Kevesebb folyamat fut a háttérben ezért picit gyorsabb mint egy Win 10 pro." - Placebo.
Nagyon kevesek tudják, mi is az a process. A process soha nem fut, a thread-ek futnak benne. A process csak memóriacímet foglal.
De mindenki úgy szívatja magát ahogy akarja. Csak ne reklámozd a hülyeséget, főleg hogy otthonra az LTSC nem beszerezhező.
-
Redneck
nagyúr
Én is kipróbálnám, már korábban is olvastam róla de valahogy LTSB név maradt meg a tudatomban.
Ma kezdődött az MS-nél szavazás hogy mit szeretnének a játékosok a Windowsba?
Én azt hogy legyen egy puritán verzió játékosoknak optimalizálva, kigyomlálva a sok felesleges szart. -
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest