- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
válasz
Lalikiraly #19 üzenetére
Lalikiraly: Én a "virágüzletből" szereztem be az aktiválás is ennek megfelelően zajlott.
Ott volt driverekkel és anélkül telepíthető verzió. A méret driverek nélkül természetesen kisebb, de mindent magadnak kell feltenni. Ahol számít a hely ott megéri ezt választani. Továbbá szerintem egy fix hardverű laptop esetén sem kell több Gb driver az ember nyakára.
Az Edge böngésző valóban nincs benne, de nekem nem hiányzik.Redneck: A Microsoft store és az Xbox app telepítését én az alábbi oldal alapján oldottam meg: [link]
Döglött Róka: Igazad van a frissítések kapcsán de ha jól tudom a biztonsági frissítések megjönnek, és valóban nem fogalmaztam teljesen egyérteműen.
Mint minden dolognak az életben ennek is van előnye és hátránya. Én úgy gondolom egy nem munkára szánt, fontos adatokat nem tartalmazó számítógép esetén érdemes ilyen dolgokat kipróbálni. Lehet, hogy nem gyorsabb (bár a mérete valóban kisebb mint a Home) mint a normal változat, de egy ilyen kisérlettel az ember tanulhat tapasztalhat valami újat. Szerintem olyan embernek aki nem csak használja a gépet, hanem szeret elmélyedni abban, hogyan működik érdemes kipróbálnia.
Nem gondolnám, hogy hülyeséget reklámozok, ez csak egy lehetőség amivel én éltem, és az elmúlt napok tapasztalatai alapján amire én használom a gépet tökéletesen működik. -
válasz
Lalikiraly #24 üzenetére
"...a gépemen ugye most aktivált win van. és mondjuk az aktiválódik e?"
Nyilván nem. Az aktivációs folyamat a Windows verzióját is figyelembe veszi.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Lalikiraly #22 üzenetére
Ha aktiválni szeretném azt a verziót is tudom? Csak mert ha jól emlékszem az valami vállalati kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest