Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Én pont fordítva vagyok most, (egy ideje) mivel párom P9-t nap mint nap látom, és én is használom néha, meg vagyok kicsit kettőzve ( időnként, aztán elmúlik ). Az ujjlenyomat olvasó nagyon tetszik és biztonságosabb mint a pin kód és gyorsabb is. De mivel a 640 xl lte-t 35k-ért vettem újonnan, a P9 meg nem ennyi, (ami igazán jó az 100+ ) marad ez. Ha megvalósulhatna az x86 emulációja ARM-re, az utódja is windowsos lesz. A 925-öm nagyon szerettem de kellet a nagyobb kijelző és a W10, azóta is használatban van a családban és amikor lehet, kézbe veszem és még mindig nagyon jó....
-
janeszgol
félisten
Én is szeretem a WP 8.1-et. A 10-et nem. Viszont a droid is tetszik, semmi pénzért nem szakítanék vele.
-
-
Redneck
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Tehát előny a Gorilla Glass 3, csak nem védi a kijelzőt. Értem.
Kíváncsi vagyok egy jobb WP telefonra, de nagyon pánikolok az Android nyitottsága után. Második telefonnak vagy ilyesmi.
-
-
Én is szeretem őket.
-
A legrosszabb rémálmomat vázoltad fel
Egy Lumia 640-est használok, két kártyást, csak hogy bonyolítsam az életem. ( céges és magánszám, igen mindkettőre szükségem van, és nem vagyok hajlandó két telefonnal járkálni)
Kaptam a cégtől egy két kártyás androdios telefont, ami úgy alapvetően nem rossz, használtam is 1 hétig, de visszaköltöztem a Lumiába.
A hét elején megijesztett, egy nap alatt lemerült, majdnem nem értem haza vele. Nem tudom mit teszek, ha valami baja lesz ...
-
touchscreen
tag
Ha a Here frissítés hiányzik, akkor figyelmedbe ajánlom a Sygic-et. Rendkívül jól működik még 10-es rendszeren is.
Nekem meggyűlt a bajom a Microsoft féle térképpel, aztán kipróbáltam ezt. Igaz, nem olcsó mulatság, de rengeteg lehetőséget találsz benne. Amúgy pedig két kattintással teljes értékűen használható ingyen is. Nekem bevált.
-
Redneck
nagyúr
Miben jobb, miért érzed jobbnak?
Csak az Androidhoz tudom hasonlítani. Az appok komplexebbek voltak, több, számomra felesleges lehetőséggel. Ezen amiket használok, minden letisztult, a fő funkciók normálisan működnek. Nem érzem hogy több kéne.
Ami szimpatikus, hogy Win 10-en van flac kiterjesztés.
-
törölt tag
A magam részéről az első kanyarban frissítettem WP10-re, gond nélkül fut rajta, én jobban szeretem, mint a 8.1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Körülbelül egy hete, szeretett 2,5 éves Lumia 735-ös telefonom (WP 8.1) sajnos egy zuhanás után AMOLED kijelző törést...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest