Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
vottokar
senior tag
Lementem és megnézem.
Anno megnéztem ocsmány minőségben az Inhabited Islandot is és férfiasan bevallva még tetszett is a maga stílusában. Sajna az eredeti Sztrugackij művet ahhoz nem olvastam, de előbb utóbb megszerzem. Most végeztem a Őrség sokológiával és nekem Lukjanyenko stílusa is nagyon bejött..Amúgy oriic által linkelt COMA amúgy már létező kiadott film, vagy még csak előzetesként van csak?
-
-
Redneck
nagyúr
Örülök hogy van akinek tetszett, már megérte megírni a bejegyzést!
Javított magyar felirattal néztem, az már nem csúszott el, egy-két mondat valóban kimaradt.ivana: Örülök hogy többen vagyunk akik így látjuk. Az utóbbi idők legjobb CGI-je szerintem.
-
Robert07
aktív tag
Nem tudom, nekem annyira nem tetszett, mondjuk nem is vagyok egy nagy sci-fi fan, ugyhogy ettol meg igenis lehet hogy masnak tetszene. Viszont az angol feliratozas, amivel neztem, az nagyon rossz volt. Nehany mondat olyan volt, mintha egyenesen a Google forditobol masoltak volna be.
-
törölt tag
Visszatalálós hsz.
-
Megnéztem. Pár helyen majdnem abbahagytam, de szerencsére nem tettem. Az alapsztori érdekes, a karakterek jók, van benne pár fordulat. Összességében elég jól sikerült, a műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlott. A CGI nagyon jó lett. A fent linkelt felirattal néztem, három-négy mondat maradt talán ki, jó minőségű és jól időzített.
-
Perdedor
tag
Érdekesnek néz ki
Már jó ideje úgyis herótom van az amerikai filmektől, úgyhogy meglesem.
Van még egy orosz sci-fi, a Lakott sziget. Két részes. Nagyon trash jellegű de nekem kifejezetten felüdülés volt megnézni. -
Az FGT "kiadáshoz" készült időzített magyar felirat. Itt található: Data.hu
-
amerigo
aktív tag
Meglepően jó volt, nézzétek érdemes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van meg egy hasonlo scifi ami orosz, de nem jut eszembe a cime... (Nem a Guardians)
-
Én is töltöm le kiváncsi vagyok
-
Syl
nagyúr
Ezt a trailert már láttam (a filmmel még nem találkoztam) és sokkal ígéretesebbnek tűnik mint az új Star Trek sorozat.
-
petipetya
nagyúr
Köszi, meg is van.
Estére beütemezve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ezt az orosz sci-fit véletlenül találtam, és mivel barátnőmmel sci-fi rajongók vagyunk, megnéztük. Ezen a traileren...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest