Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
válasz
Szabolcs2
üzenetére
+1 a resetelésre, nekem is megoldotta a problémákat.
Én a telefon saját 'biztonsági mentés' menüjéből csináltam egy backupot, amit kimásoltam a PC-re (érdemes előtte frissíteni az appokat), a reset után visszamásoltam és visszaállítottam. Egy-két kivételtől eltekintve minden beállítás és játék szint/pontszám visszaállt. De az egyes appoknak is lehetnek külön fájlba menthető beállításai, amit szintén érdemes megcsinálni.
Viszont ez főleg a külsős programokra vonatkozik, a telefon beállításain úgyis végig kell újra menni, hiszen sok mindennek máshol lesz a helye.
Ja, és voltak olyan appok, amik nem működtek az új rendszer alatt, ezekre kellet más alternatívát keresni. -
MATEO6600
őstag
válasz
Szabolcs2
üzenetére
Igen ezt jelenti.
Van backup és akkor nem kell visszatelepíteni, de én kételkedtem ennek tisztaságában, ezért nem használtam a backupot, csak az elmentett jelszavakra.
Reset előtt screenshotot csináltam a telepített appokról, majd PC böngészőn felmentem a Play Store oldalára, az egyes appok telepítését onnét indítottam el, klikkelgetve. Szerintem max 20 percet tölthettem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest