Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
A beragadó beszéd-hangszóró problémára némi workaround: úgy tűnik whattsap vagy messenger appok tartják hívás üzemmódban a telefon hangszórót, ugyanis ha kilövöm ezeket akkor visszajön a hangszórós lejátszás.
-
aelod
veterán
Insta értesítést nektek is hektikusan küldi? Amit már olvastam megjelenítí értesítésként újra.
-
junkpod
nagyúr
válasz
kisza25
üzenetére
Az írás közben elfogy a szöveget nekem már régóta csinálja, olyankor elég egy hosszan nyomása szövegen mintha kijelölni akarnék és megjön minden.
A videó gondot én is Facebook böngészés közben vettem észre. Nincs FB app, Chrome böngészőben. Az is lehet, hogy Chrome hiba. -
Mercutio_
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem
Gyári videólejátszó -
aprokaroka87
nagyúr
Mondjuk én arra is kíváncsi lennék, hogy a Miui fog-e még kapni frissítést.
Vagy megkapta az egyetlen Miui 12.5 frissítést, oszt ennyi volt...Engem már nem érint nyilván.
-
rebla
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tied is bugos ,kétszer küldte el.
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Meg többször csinálta mostanában, hogy a hangerő gombra rányomtam, hogy változtassak media hangerőt, vagy bármit, de nem jön be semmi, csak a mikrofon, nincs is más lehetőség, vagy éppen a hangszóró, de mád nincsen.
De amúgy ezen az oldalon is csinálja azt, hogy sokszor írok valamit és menet közben eltűnik amit írok és rá kell nyomnom a kikapcs bekapcs gombra hogy megjelenjen a szöveg

A Samsung az most nincs itt a közelemben. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most konkrétan, egy fb videónál csinálta, újraindítás megoldja.
De páromnak Messenger beszélgetésnél is van hogy oda rakja ki a hangot
Napokban Amúgy többször le is fagyott a telefon Most néztem hogy november 9 én volt valami hibajavítás de úgy tűnik hogy több hibát csinált mint amit javított -
aelod
veterán
Arra nincs javaslatotok ha a beszéd hangszóró kezd halkulni? Utcán annyira oda kell paszírozni a fülemhez a telefont, hogy halljam, hogy a kezem elfárad....
-
junkpod
nagyúr
Hello, pár napja megint csavarral valamit a hangerő vezérlés környékén. Most azt csinálja, hogy webes videó lejátszás esetén telefon hangszóró üzemmódra vált és itt kezdi lejátszani a hangot a beszélgetés hangszórón. Nagyon dühítő!
Van erre valami javítás ötlet?
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
bigmafa
üzenetére
Szerintem teljesen rendben van a dobozból kivéve is, bár egy debloatot az összefoglalóban lévők szerint azért ajánlanék.
A telefon sterilitását legegyszerűbben a fejlesztői beállításokban tudod ellenőrizni, nem tudom most pontosan, azt hiszem, Mi Unlock állapotának hívják a menüpontot, ha azt mondja neked, hogy ez a telefon biztonságos, a rendszerbetöltő/bootloader zárva van, akkor a telefonon biztosan eredeti rendszer fut, módosítások nélkül. -
0xmilan
addikt
válasz
bigmafa
üzenetére
En teljesen gyari allapotban hasznalnom, mindenfele mokolas nelkul es teljesen oke. Ez mar sorban a masodik (redmi) telefonom, amit meg csak nem is rootoltam, mert a dobozbol kiveve is hasznalhato.
A beallitasokban meg tudod nezni, hogy milyen rendszer van a telefonon. Meg gondolom meg tudod kerdezni az eladot is.
-
bigmafa
tag
Sziasztok, mennyire ajánlanátok ezt a telót egy gyereknek? Értem ezalatt - mennyire működik megbízhatóan, gyári állapotban, mindenféle mókolás nélkül? Nem szeretném állandóan hekkelni a telúót hogy menjen, mindenféle mágikus hibákat orvosolni, custom ROM-okat tölt9getni, stb... Illetve hogy tudom megnézni hogy a megvenni kívánt telefon mennyire "steril" mindenféle mókolástól? Köszönöm!
-
aelod
veterán
Frissítettem a google keresőt és azóta ha beírok vmit akkor semmit nem talál nem tölt be semmit. Hol tudom eltávolítani a frissítést?Megvan. -
azimut
aktív tag
A kedvenc CrDroidomra régóta nem jött frissítés, ráadásul az akkuszivárgás jelentős volt. Megpróbáltam recoveryben egy kis pucolást (wipe), de onnan meghalt a telefon, nem töltött be a rendszer. Adatokat - elsősorban fotókat - ki tudtam menteni, a többi nem számított, gyalu, majd random választással egy Pixel 6 Pro fantázianevű romot taszajtottam fel. Android 12, gapps benne van. Pár alkalmazást még kilőttem, töröltem, majd gyorsan belaktam. A kamera alkalmazáshoz elvileg egy gcam patch járult, de patch install után nem indult a rendszer, ezért matyiztam még vele egy kicsit. A saját, eddig megszokott gcam-om (7.3.018 by UrnyxOS) hibátlanul felment, és működik.
A 12 szokatlan (nincs home gomb, fura ujjmozdulatok kellenek), de nem vészes. Eddig fluid, szivárgás nem volt. Gps jó, gravity szenzor rendben (a fülem nem indít alkalmazásokat), Chrome-ot Via-ra cseréltem, a gyári launcher a híreket, keresőt erőltette, ezért Nova-ra váltottam, bankolni lehet. Közösségi oldalak nem játszanak, értesítésekből csak a levelezőt és az üzenetküldőt engedélyeztem, időjárás értesítés sem kell, kinézek az ablakon....
Régebben a zenehallgatás is fontos volt, de 1. van egy klassz rpi+dac streamelésre, 2. autóbe vettem rendes fejegységet. Esetleg távolabbi barkácsműhelyben használok bt-s erősítőt, az is remek.
-
rebla
senior tag
Jött a jegyzetekre frissítés,de ugyanolyan xar a kinézete mint volt...
-
vlevi
nagyúr
Nem a widget a probléma, hanem az, hogy régebben az ikonok, amikor a főképernőre ki voltak rakva, azok is mutatták a napi dátumot, az időt, és talán az időjárás is mutatott valami, a helyzetnek megfelelő ikont (felhő, nap, stb...).
De most csak egy egyszerű, átlagos, sosem változó ikon jelenik meg.
Nem használok speckó skin-t a MIUI launcherhez, mert azoknál fordult elő korábban, hogy ott nem működtek.
Annyira azért nem életbevágó, hogy emiatt kézzel telepítsek MIUI launchert, és utána meg esetleg azzal legyen valami más nyűg. -
Bl.Gyo.
őstag
mindjárt jön a redmi note 11, abból is 3 fajta. bejön az a szögletes forma, fehér színben, lehet le lesz cserélve a note 7, habár sok bajom nincs vele még, de már kicsit gyenge (laggolgat), meg az akku sincs a helyzet magaslatán (79%-os).
-
rebla
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Kipróbáltam, kiraktam egy wifi widget-et. Csak színt vált állapottol függően, nem ír hálozatot..
-
vlevi
nagyúr
válasz
szemmelver
üzenetére
12.5-os MIUI?
Lehet, hogy azért.
A 12.5-ben pl megszűnt az óra, és az időjárás korábbi működése is, már csak statikus ikonkent működik, nem mutatja a pontos időt. Lehet, hogy a WiFi ikon is így járt. -
gthomma
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg 12.5.1.0 (QFGEUXM) van a telefonomon, ezt szeretném frissíteni, xiaomi.eu_multi_HMNote7_V12.5.3.0.QFGCNXM_v12-10.zip -re, OrangeFox recovery már fent van.
Ha jól értem a leírást akkor csak fel kell telepítenem a recovery-ből? Nincs szükség semmilyen wipe-ra nem kell semmit törölni ? -
rebla
senior tag
Jött valami rendszer alkalmazás frissítés... Rámegyek hogy telepítem, de csak az előzményeket mutatja, nincs telepítés lehetőség, aztán eltünik...

-
_stick_
őstag
Vettem a lapot.
Igazából tényleg csak az bosszant, hogy éveken keresztül rágörcsöltem a kütyüim akku töltésére és most jött egy ilyen visszajelzés. (persze lehet, hogy csak 80% volt az aksi, mikor megvettem, mert nem volt akkor tesztelve)
Elengedem ezt a vonalat és átállok arra amit Gerasz javasolt.
Mindenesetre érdekes, hogy az újnak már nem nevezhető Li-technológiával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel (számomra). -
-
_stick_
őstag
Tököm...
Ránéztem erre az accubattery alkalmazásra. Azt kell tudni rólam, hogy az ökölszabály szerint minden LI aksis kütyümet igyekszem 70% és 100% között tartani. Amint eléri a max 100%-ot, kihúzom. Ehhez képest a két éves telóm aksija 73%, ezt még túl is élem, de ott a nejem samsungja, valamivel fiatalabb az enyémnél. Viszont ő egyáltalán nem figyel erre, nem is érdekli: kb minden töltést 10%-ról kezd és nem várja meg a teljes töltést, kihúzza-használja, aztán este visszateszi töltésre és egész éjjel 100%-on tölt. Neki meg 84% az aksi kapacitás...
Jobb lett volna ha nem nézem meg.
-
rebla
senior tag
meg ugye az euro árfolyam... 2 évvel ezelöttin nézve minimum egy 10e ft al drágább lenne egy akkor 60 e ft os telefon ha ma vennénk...
-
Mercutio_
félisten
válasz
macssessz
üzenetére
Erre én se találtam megoldást
ha wifin van idővel lehúzza az aktuális update-et (én még 11.04-en vagyok
) kitörlöm a downloaded_rom könyvtárból ha észreveszem.aelod: én se látok semmit ami miatt cserélni lenne érdemes
egy azonos kijelző és kisebb befoglalóméretű teló kellene, de 
-
-
aelod
veterán
válasz
Fall-N
üzenetére
Én eljutottam oda 2 év után, hogy pont nem érdekel ez a merülés. Régen nagyon ráfeszültem erre a % dologra. Vettem hozzá fél éve egy 18w-os gyors töltőt és ha kell a nafta gyorsan akkor rádugom.
Érik a csere de sajnos házon belül nem tudom mi érné meg mert nem győz meg igazán egyik sem... -
macssessz
tag
Üdv!
Hogyan lehet megakadályozni, hogy letöltse 12,5-öt? Fejlesztói beállításokban kikapcsoltam az automatikus frissítéseket, mégis sunyiban többször letöltötötte az új romot. Szerencsére észrevettem és töröltem.
Mivel olvasom, hogy a 12.5-ös jobban merít meg nem igazán jobb, szeretném megőrizni a 12.0.3-asomat. -
Fall-N
veterán
Nekem fentvan az AccuBattery Pro és aszerint 72 %-os már csak az akku, ami 2870 mAh-nak felel meg a gyári kezdeti 4000 helyett. Nem tudom mennyire reális, mert nem merül olyan gyorsan. Majd csinálok egy 0-ra merítést, majd 100 %-ra töltést. Állítólag akkor még pontosabban tud mérni akkor a program.
-
Balázs Z.
aktív tag
Láttátok hogy felhagyott a fejlesztő a PixelExperience fejlesztésével Redmi Note 7-re?
Ilyenkor mi van? Mehetek vissza miui-ra? -
vlevi
nagyúr
Nekem mintha az utóbbi időben jobban merülne a telefon.
Nem tudom, hogy a 12.5, vagy más miatt-e, de az az érzésem.
Valami battery statisztikát rá fogok telepíteni... -
rebla
senior tag
Nem nagyon jönnek hibajavítások a 12.5 re....
Akkor ez így jó, ahogy van
-
aelod
veterán
válasz
szemmelver
üzenetére
12.5.1.0 QFGEUXM romon megmaradt.
-
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
12.5 frissítésnél megmaradt a hívás rögzítés lehetőség?
Köszönöm!
-
Joker88
őstag
a legfrissebb "EEA" ROM van a telefonon. Ami talán 1-2 hete jelent meg.
Csináltam egy gyári visszaállítást a telefonon. Azonban, a visszaállítás után, beírom a Gmail címet/jelszót, hibára kidobja,hogy nem sikerült hozzáadni, ellenben, jön az email hogy sikeresen bejelentkezve a telefonra, és a Google-központban is látszódik a társított eszköz. De a telefont nem lehet használni..
Valaki járt már így? -
rebla
senior tag
A mobil internetem mintha jobban szuperálna frissítés után mint eddig... A garázsomba fel kellett emelnem a plafonig a telot egy oldal betöltéséhez,ma meg rendesen ment a playfrissítés meg a böngészés is.
-
novoszath
senior tag
masnak se mukodik az aruhazba torteno bejelntkezes? most huztam ujra a telot es nem enged be a gmailbe hibaval kidob nem ferek hozza
-
rebla
senior tag
Azt sajnos nem tudom, mert én adat törlést is megcsináltam, én idióta

Bár semmi pótolhatatlan nem volt közte....Kipróbáltam, betettem pár jegyzetet aztán frissítés törlése Törölte sajnos a jegyzeteket...
Viszont innentől újra két oszlopba rakja ha újat írok...... Gondolom míg nem jön egy újabb frissítés
Talán majd egy későbbi frissítés megoldja sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

érdekes. Nekem Note 5-ön, és fater redmi 4x-én is kiírja. Akkor lehet itt kivettek valamelyik frissítéssel.

) kitörlöm a downloaded_rom könyvtárból ha észreveszem.
Ilyenkor mi van? Mehetek vissza miui-ra?