- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregor37
csendes tag
Én is zokszó nélkül navigáltam végig vele egy Székesfehérvár- Bergkirchen távolságot, mondjuk közvetlenül a telefonra fújja középen a klíma a hideget,úgyhogy jól viselte a dolgot.
-
Gregor37
csendes tag
Azt gondoltam,hogy elég ha azonos a típus:'D
-
Gregor37
csendes tag
[link]
Azt mondod ? -
Gregor37
csendes tag
Nekem ma megint frissült, a 14.0.3-ra, pedig visszaállítottam már Magyarországra a régiót, nektek valami?
-
-
Gregor37
csendes tag
válasz
Viktor0610 #480 üzenetére
Én ebben a szent percben állítottam át a régiót az Egyesült Királyságra rámentem a szoftverfrissítésre és már dobta is fel a TXM.. -et Miui 14 + droid 13.
-
Gregor37
csendes tag
-
Gregor37
csendes tag
[link] Ezt töltöttem le, ez jó lehet akkor ? Simán csak kicsomagolom a Zip fájlt és telepítem?
-
Gregor37
csendes tag
válasz
Viktor0610 #464 üzenetére
Melyiket kell letölteni a Recovery az OTA vagy a Fastboot-ot ?
-
Gregor37
csendes tag
válasz
Viktor0610 #456 üzenetére
Ezek biztonságosan letölthetőek?
-
Gregor37
csendes tag
Nekem a Global 13.0.5.0 SKTEUXM van fent, de nekem még semmi, pedig vagy 10x kerestettem rá a szoftverfrissítésre
-
Gregor37
csendes tag
Olvastátok?..
https://helloxiaomi.hu/ujabb-16-xiaomi-telefon-miui-frissitese-szunik-meg/amp/ -
Gregor37
csendes tag
-
Gregor37
csendes tag
Sziasztok, nemrég sikerült vásárolnom egy Note 11 Pro + telefont, és fotózás közben észrevettem,hogy az ujjammal véletlen letakartam a 108 megapixeles kamerát, és nem sötétült el a kép! Az a lencse nem is a 108 megapixeles, ami körbe van kerítve, hanem az ultraszéles, remélem nem valami hakni telefont vettem. Vagy ezen meg se lepődjek,hogy az nem az?!...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest