- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Azharel #2782 üzenetére
Igen, próbáltam. Használtam is 3 napig. Nem volt vele különösebb gondom, de láttam youtubon egy videót erről a pixelos-ről, és annyira megtetszett, hogy gondoltam kipróbálom. A próbából végül végleges rendszer lett.
@pilu01: Én nem rootoltam, nekem nincs rá szükségem, így a magisk sincs telepítve. Amit módosítottam a telefonon/szoftveren azt mindet recoveryből tettem, nekem így nincs gond a play protect-el, illetve nem dob semmilyen hibát az érintéses fizetés sem. Banki appok közzül a simple, otp, takarék, revolut alkalmazásokat használom, hibátlanul megy mind.
Ha neked sem kell a root, akkor ezzel nem lesz gond.Itt egy yt videó erről a rendszerről: [link]
Nyílván másabb, mint a miui, de hamar meg lehet szokni.
Szerk: Beleolvastam gyorsan a kommentszekcióba, sokaknál gond a gyenge akkuidő, ahogy látom. Nem tudom milyen lehet alapból, mert én egyből cseréltem a korábban említett quantum kyaru-ra. Így nálam éjszaka nem igazán merül 4-6%-nál többet, pedig itt nagyon alacsony a térerő, és a korábban már említett samsung órával is egyfolytában tartja a kapcsolatot.
Emelett megy folyamatosan a dupla koppintásra ébresztés, illetve az ujjlenyomatolvasót is figyeli..
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Projektor topic
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest