Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
Létezik a telefonhoz jó klónozós program?
Elvileg az android tudja, csek gyári engedélyezéshez kötött, vagy szoftverhez. -
tarbela777
tag
Sziasztok! Hol lehet venni a telefonra lencsevédő fóliát?
-
bostone
addikt
válasz Occon adom #196 üzenetére
Hogyan működik a klónozás menete a Black Shark esetében?
-
bostone
addikt
válasz Occon adom #194 üzenetére
Általában a facebook és társai kapnak lehetőséget a duplázásra.
-
Occon adom
aktív tag
Volna egy sürgős kérdésem!
Alkalmazásoknál az ikeralkamazást támogatja a telefon?
Pontositva a Pokemon Go játékot szeretném játszani 2 külön accal, kérdés támogatja a telefon az iker, illetve vagy klónozott alkalmazást?
Nagyon fontos volna ezt tisztáznom.
VV Köszönöm! -
félisten
-
YJke
tag
Ezt találtam, ezért érdekelne másoknak milyen verzió van fent?
Region: India
Version: RMX3370_11_A.05Region: Global
Version: RMX3370_11_A.03 -
YJke
tag
válasz Luck Dragon #188 üzenetére
Telekomról váltottam Vodafone-ra és felkellett őket hívni hogy aktiválják. Azt olvastam hogy a voda nem írja ki a volte feliratot, de ha hívás közben látod a 4g-t akkor működik. Szóval nem tudom miért nincs kapcsolóm, a voda miatt vagy a telefon szoftvere miatt
-
félisten
-
YJke
tag
Tényleg jó teló de azért az automata fényerő nem a legjobb, amint irtátok is többen már beltéren nagyon leveszi. Ami még fura hogy nincs volte és vowifi kapcsoló. Néztem jó pár youtube videót és az Indiaiaknál persze van
-
Nekem nincs gondom vele, csak nem tudom eltüntetni a telszam nélküli névjegyeket
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
félisten
-
gulupeti
senior tag
Nem nagyon pörög a topik , ez is ékes bizonyítéka annak, hogy mennyire kiváló készüléket rakott össze a Realme, nincs hiba senkinél.
-
gulupeti
senior tag
Realme európai frissítési ütemterv.
Ezek szerint akkor februárban jön az Android 12.[ Szerkesztve ]
-
tarbela777
tag
válasz aprokaroka87 #175 üzenetére
Be van kapcsolva, de ikon nincs.
-
tarbela777
tag
válasz Luck Dragon #174 üzenetére
Telekomos vagyok, be van kapcsolva a szolgáltatás, de nekem nincs ikon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz tarbela777 #170 üzenetére
Nézd meg, hogy az állapot ikonok kapcsolóban nincs-e ki kapcsolva, már ha itt van olyan opció.
Realme 6 esetén pl van.Beállítások > Értesitések és Állapotsor > Állapot ikonok rész.
-
félisten
válasz tarbela777 #172 üzenetére
Ahogyan a fórumtárs is mutatja . [link]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
YJke
tag
válasz tarbela777 #172 üzenetére
Az én tapasztalatom az hogy amikor Telekomos voltam oneplus 7t-n volt ikon. Mióta vodafone-os vagyok nincs. Ezért is írtam hogy ha telefonálsz és marad az ikon 4G-n akkor működik.
-
tarbela777
tag
válasz Luck Dragon #171 üzenetére
Akkor most látszik vagy nem? Neked ott van?
-
félisten
válasz tarbela777 #170 üzenetére
Bal felső sarokban kell lennie egy VolTe feliratnak. Akkor működik .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tarbela777
tag
Köszi a válaszokat, ezek szerint működik csak nincs külön jelzés.
-
félisten
válasz tarbela777 #167 üzenetére
Ha Telekomot vagy akkor pedig ; A szolgáltatás aktiválása fokozatosan és automatikusan történik, de az előfizető személyesen Telekom üzletben vagy telefonos ügyfélszolgálaton, illetve díjmentes SMS-ben a +4GHANG kód elküldésével a 1414-es számra kezdeményezheti a funkció bekapcsolását.
-
YJke
tag
válasz tarbela777 #167 üzenetére
Nálam Vodafone részéről aktiválni kellett ügyfélszolgálatossal, ikonnal külön nem jelzi. Hívas közben ha 4g-t látsz fent az ikonoknál akkor elvileg működik.
[ Szerkesztve ]
-
tarbela777
tag
válasz Luck Dragon #166 üzenetére
A VoLTE-t hogy lehet előcsalogatni?
-
félisten
válasz Cranberries #165 üzenetére
VoLTE van , de WoWiFi az állítólag nincs .
-
Cranberries
aktív tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy Telekom előfizetéses SIM kártyával működik-e a WoWiFi illetve a VoLTE funkció? -
félisten
-
YJke
tag
válasz Luck Dragon #162 üzenetére
Ellenkezőleg, nagyon jó az ár. Ezért is írtam hogy best buy. Én nem használom ki a 12/256-ot ezért vettem 8/128-at de sokáig nézegettem és győzködtem magam kell az nekem de a végén az észérvek győztek
-
félisten
-
YJke
tag
válasz Luck Dragon #160 üzenetére
Elég színes a paletta az Alzán választékból így szerintem a többiek is lépnek az ügyben mert nem akarnak lemaradni. Én az MM árán vagyok most ledöbbenve amennyiért adják akcióban a legnagyobb verziót. Ahogy a Oneplus úgy a Realme is eljut majd az emberekhez szerintem.
-
félisten
-
axioma
veterán
Koszi az infokat! Igen, alza ismeros, sajat telomrol me'g papiron is levettek egy ev garit... azert nem pampongtam mert munkaltato vette es 2 ev utan lead, csere ugyis.
Lannyal is beszeltem o is mondta h full tok ugyis takar - nekem is arany p20-am volt de csak sim-cserenel lattam, a tokbol csak a kamera-sziget egyenszine latszik ki.[ Szerkesztve ]
-
YJke
tag
A kék színváltós ( kék, szürke, narancs, sárga enyhe zöld) nekem is az van. Szerintem szép és unisex. Nem szeretek boltot ajánlani de ha a fekete a kiszemelt akkor Alza vagy B-tel. Gondolom Alzát nem kell bemutatni a B-tel régen van a piacon de nem hiába olcsóbb ezt neked kell eldöntened. Viszont ha Alzát választod árban meg már a media marktos zöld a best buy ajánlat...
-
Hogy lehet beállítani hogy csak a számmal rendelkező névjegyek jelenjenek meg?
-
axioma
veterán
Oh koszi, akkor benan kerestuk! Akkor meg is tudjuk venni elobb. A kek a kedvenc szine, de ez fotok alapjan nem is kimondottan kek... feketere gondolt, az meg akkor mindkettobol van, es bar sztem ma felesleges a nagyobb de ha ezt is evekig hasznalja, nem a kulonbsegen fog mulni.
Lehet kulonbseg Realme eseten a gari szempontjabol, hogy honnan vesszuk? Magyar nyelvu garipapir vagy sorozatszamban valami spec reszlet, ami biztositja a korrekt szarmazast, van barmi ilyen tesztelesi lehetoseg? Bocs, van amelyiknel tudom, de itt nem.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Luck Dragon #150 üzenetére
Meglepo modon a mediaban is le van arazva a zold... szoval azt akkor onnan esszeru. Pont ezert kerdes, lehet-e kesobb mas is keszleten.
-
félisten
-
axioma
veterán
Sziasztok, lanyom ezt a telefont nezte ki, de kb. barhol csak a zold kaphato, kiveve gsm-arena.hu [az nem baj h nem nyitnak ki ket hetig, nem surgos]. Nem ismerem oket de a megtevesztesre alkalmas ne'v nem jo belepo nalam...
Szerintetek varhato hogy lesz tovabbi keszlet ugy altalaban? Vagy bevallalhato az adott bolt, gari nem kulonbozik egy mediamarkt-tal szemben peldaul?
Mas beszerzesi hely is johet, kulfold online is siman, nem tudom hogy jelent-e barmit hogy hazai vagy sem ennel a markanal.
Nala oneplus 3T-t valt, szoval tuti a nagy minosegbeli ugras...[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz tarbela777 #147 üzenetére
Örülök, hogy tetszik! Én sem vagyok ezzel másképp, szűk 5 hétnyi használat után sem.
Mi gondod volt ezzel a Xiaomival? Ahogy nézem ráadásul ez jóval magasabb árú készülék is a Realmenél.
-
tarbela777
tag
Tegnap délután átvettem. Kezdem belakni, az első benyomások alapján nagyon elégedett vagyok. Xiaomi 11T pro-t váltott, nem bántam meg. Soha többé Xiaomi.
-
válasz forintuser #144 üzenetére
Még nem
-
forintuser
őstag
Sziasztok. Valaki kapott már 12-s frissítést?
Holnapkészítést vállalok.
-
gulupeti
senior tag
válasz tarbela777 #142 üzenetére
Üdv. A klubban!
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Hamarosan én is gazdája leszek egy ilyen telefonnak. Már úton van hozzám.
-
-
gulupeti
senior tag
válasz enginev3.0 #136 üzenetére
A zöld van nekem is, szintén 12/256-os. Amikor én rendeltem, azt hiszem november 26-án, még nem is nagyon volt fekete, talán az Alzánál, viszont 35k-val drágábban. Ennyi pluszért egyáltalán nem volt az opció, meg egyébként sem, vagány ez a zöld, nekem nagyon tetszik.
Hogy mennyire nem zavar a zöld szín, az Aliról érkezett tok is bizonyítja.
-
blueye
veterán
válasz enginev3.0 #136 üzenetére
Jó választás. Nekem is ilyen van GT 5G verzióban.
-
Kinek milyen verzió van?
Nekem a zöld, 12/256GB
Eredetileg nem ez lett volna, de mivel a másikat egy hét alatt sem postázták el, így kicsivel többért ezt vettemEddig mindenkinek leesett az álla tőle, pár napja rakattam fóliát a hátuljára, ott is nézegették hogy milyen brutál jól néz ki
Amúgy imádom, az edge képernyő hiányzik, nem tagadom, de sebességre, brutál gyors
-
ghiottone
nagyúr
Üdv mindenkinek! 1 vagy 2 főverzió frissítést kap majd ez a teló?
Amazonon 369 euróért van és elgondolkodtam, hogy lehet ki kellene próbálni egyet."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Nahát!
tag
Xiaomi (MIUI)-hoz viszonyítva nálam egy dologban van visszalépés: én a sötét módot szeretem használni és a MIUI-hoz képest a realmi UI viszonylag sok app-al nem tudja a sötét módot, nem kompatibilisek - ugyanezek a MIUI-nál futottak sötét módban.
Az android 12 frissítés lehet majd megoldja.A jelenlegi frissítés az automata fényerő csökkentés túlzott mértékén nem segített.
Nálam most a 12 GB RAM mellé be van kapcsolva plusz 7 GB a tárhelyből, iszonyatosan pörgős.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
gg07
tag
Köszi szépen. Valamilyen üzletben meglehet már fogdosni?
-
Sebességre szerintem brutál jó
Akksiban is erős Oneplus 7 pro után
Kamerát még nem nagyon használtam, de már úgy vagyok vele egy ideje, hogy csak legyen meg a pillanat képen és készbugot még nem találtam
-
gulupeti
senior tag
Samsung felületét nem igazán ismerem, lévén, hogy sosem volt olyan telóm, így erről nem tudok nyilatkozni. Szerintem jól átlátható, könnyen kezelhető, letisztult az egész, mindent meg lehet találni, de ha mégsem, ott a menüben a kereső.
Buggal nem találkoztam egy darabbal sem, talán egy dolog ami említésre méltó, beltérben, automata módban túlságosan visszaveszi a fényerőt.
Frissítés épp most települt rá, ahogy ezt a kommentet írom, amelyet a kolléga is említett néhány hozzászólással feljebb (lehet ebben már javították is a fényerő dolgot), hamarosan elvileg érkezik rá az android 12.
Kijelző véleményem szerint rendben van, 1-2 cikkben és tesztben olvastam, hogy az 1300 nit az kamu, nem érzem kevésnek így sem. Színek rendben vannak, nem érzem hidegnek, mint ahogy néhol írták.
Kamera: csak a saját magam nevében tudok nyilatkozni, nem tudom, hogy számodra mi az elég... a főkamera teljesen jó képeket készít, éjszaka pedig meglepően jókat, ebben meg merem kockáztatni, hogy jobb, mint a Mate 10 Pro volt. Ahogy a tesztekben is mondták, nem ez a telefon erőssége, de az emberek 90%-át maximálisan ki fogja szolgálni, egyet értek ezzel. -
gg07
tag
Tetszetős a telefon. Egy A52s tengődöm jelenleg. De a nyers erő és gyorsabb töltés miatt szemezek ezzel.
Samsunghoz képest milyen a Realme felülete? Frissítés, bugok? Valamint a kijelzője, kamerájával megvagytok elégedve? -
Nahát!
tag
válasz gulupeti #116 üzenetére
Nekem kb. 3-4%-ot merül este, 00:00-tól 07:00-ig.
Én beszoktam zárni a háttérben futó alkalmazásokat: alkalmazások áttekintése navigációs gomb - az összes bezárása. Így nem dolgoztatják feleslegesen a memóriát.
Plusz itt nagyon közel van egy torony, kb. 400 m, kevés energiát használ a feljelentkezéshez.A frissítés automatán letöltődött, már csak azt jelezte, hogy telepíteni kellene.
-
gulupeti
senior tag
válasz enginev3.0 #117 üzenetére
-
-
gulupeti
senior tag
Másnál mennyit merül a teló éjszaka?
65-66%-on voltam este 11-kor, reggel negyed 7-ig 58%-ra merült, ezt jócskán sokallom.
Google Play Services molyol mindig a legtöbbet..., de, hogy mit azt nem igazán értem.
#115Nahát!
Nekem ez a frissítés nem jött még meg, ha ránézek a szoftverfrissítésben, akkor sem. -
Nahát!
tag
Tegnap jött egy frissítés, jelenlegi verzió: RMX3370_11_A.05 (Android 11; 2021.12.11). Biztonsági javítókészlet: 2021#11 + javítva lett néhány ismert hiba és a rendszer stabilitása.
Én nem látok futtatás közben változást. -
félisten
válasz enginev3.0 #113 üzenetére
Viszonylag gyorsan frissül a rendszerük ezen a téren , érdemes megpróbálni .
-
válasz Luck Dragon #112 üzenetére
Igen arra gondoltam MM-ben
-
félisten
válasz enginev3.0 #111 üzenetére
Clearplex ?
-
-
gulupeti
senior tag
VoLTE az van, írtam is néhány nappal korábban. VoWifi viszont nincs, legalábbis én nem találkoztam vele a menüben.
#108enginev3.0
Ali? Magyarországon ahogy néztem egyelőre csak kijelzővédő üveget lehet hozzá venni, azt is aranyáron.[ Szerkesztve ]
-
Nahát!
tag
válasz 7Heads Drago #106 üzenetére
Inkább a MIUI "agresszív" app kezelésével lehet összefüggésben, minden háttérben futó alkalmazást igyekszik bezárni memória és akku kímélés miatt. Be kell külön-külön állítani az automatikus indítást, kikapcsolni az akkukímélést, zárolni az alkalmazást - és még így is.
-
Hátlapi fóliát vajon hol tudok venni hozzá?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz 7Heads Drago #106 üzenetére
Mondjuk ilyenkor simán lehet hogy a Google is hibás, azon se lepődnék meg ha ilyenkor szerver szinten is vannak gondok.
-
félisten
válasz enginev3.0 #104 üzenetére
Most már nyugodt a lelkem, köszönöm
-
válasz Luck Dragon #103 üzenetére
Nálam nincs, Oneplus 7 pro-n volt
-
félisten
válasz enginev3.0 #102 üzenetére
Igaz már volt , de hátha. VoWifi és a Volte akkor nálad nincs ?
-
-
gulupeti
senior tag
válasz kbyte1024 #100 üzenetére
Jó tudni, de már sajnos késő . Viberrel is volt ilyen gondom egyébként, nem csak a gmaillel.
#98enginev3.0
Nekem mindenféle szempontbon kényelmetlen a gesztusvezérlés, kijelzőtől függetlenül , több telón is próbáltan, egyszerűen nem adja... vagyis a legnagyobb gondom vele az, hogy jóval lassabb vele kezelni egy telefont, az appok közti váltás pedig főleg az.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Fujifilm X
- Marvel Snap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest