- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulár
senior tag
Nincs benne.De nem csak ebben nincs.Az Eu "Gdpr"szabályozása miatt már semekyik márka készülékeibe sem kerül be Mindegyik a Google szabvány tárcsázóját és névjegyzékét kapja.Ami kicsit írónikus mert a Google az egyik legnagyobb adathalász.
Ha rákeresel,hogy"Root nélküli hívásrögzîtők"találhatsz párat.De sokat kell kísérletezni mert a legtöbb vagy hibásan működik vagy egyátalan nem is működik -
Hiei555
aktív tag
Hali! Esetleg olyan appot nem tudtok amivel fel lehet venni a hívásokat? A règi androidba volt gyárilag de itt nem találom ennyire el van dugva vagy nincsen benne?
-
Fulár
senior tag
Hát a neten az-az infó,hogy a Kínai és India régiókban már tavaly év vége felé elindult az Anrdoid 13 és ezzel együtt a Realme Ui 4 béta tesztje.Eu-ba erre a modellre elméletileg 2023 első negyedévében érkezik.
De ahogy Kenobi is írja szerintem azon kívűl hogy a verzíószám egyet előre ugrik semmit sem fogsz belőle észrevenni.Hacsak azt nem,hogy lesz pár qpp ami idegiglenesen nem lesz konpatibilis a Droid 13-mal amíg azokat nem frissítik.
Ha egy készüléknek saját felhasználói felülete van mint esetünkben a Realme Ui azokon szinte semmit sem lehet észrevenni abból ha új Android verzió érkezik. -
jeni
félisten
Android 13 ezen nem is lesz?
itt már a 13-s van.[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
válasz
tarbela777 #590 üzenetére
Bizony,nem vagyunk egyformák.Természetesen semmi baj sincs ezzel a cuccal.Sőt!Ár-érték arányban meglehetősen jó vétel.Nekem is volt minden féle fajta.Kivéve Oneplus és Realme.Én viszont hosszú idő óta most érzem azt ,hogy nehezen fogok megbarátkozni vele.Ennek ellenére használom amíg csak lehet mert már leszoktam arról,hogy divatból vagy esetleg ráunásból cserélgessek mobilt.Pláne a mai árak mellett.
-
tarbela777
tag
Szia! Nem értek veled egyet. Én pont a szinte Stock Android miatt vettem meg ezt a készüléket. Emiatt először Nokia mobilt vettem, de sajnos a 7 után már nem volt használható telefonjuk, ezért más irányban kezdtem el nézelődni. Kipróbáltam Samsungot, Huaweit, Xiaomit, OnePlust, Oppot...stb. Ezek csúcsmobiljait is, de mindegyiken túladtam. Ez az első telefon a Nokia 7 után, amivel hosszabb időre tervezek. Letisztult Android, amire szükségem van azt letöltöm. Nincs bug, a hibákat javítják, hétköznapi használatra számomra tökéletes. Nekem is az a véleményem,hogy nem a telefonnal van gond, hanem neked más az izlésed.
-
Fulár
senior tag
Természetesen igazatok van.A leírtak nagyrésze teljesen egyéni preferencia kérdése.
Viszont a tények mellett akkor is nehezen tudok elmenni.A konkurencia jelentős hányadában benne vannak azok a dolgok amik akár a Realme Ui-ban is benne lehetnének.Szerintem senkinek sem lenne ellene kifogása.Aztán vagy használod vagy nem.De a helyzet úgy áll,hogy a Realme Ui elég közel van egy Stock Andoridhoz.És ahogy fentebb is írtam aki olyan rendszerről jött ami roskadásaig volt kényelmi és testreszabási funkiókkal annak ezt nehéz megemésztenie.De a hülye természetesen én vagyok mert alaposabb utána járással ez hamar kiderülhetett volna és ebben az esetben szerintem messze elkerültem volna mind a Realme Ui mind pedig a Color Os-sel felvértezett készülékeket.
De most már ez van.Ígérem leakadok a témáról! -
kerobi
senior tag
-
doongoo
addikt
nos, mindenkinek mások az igényei, ez a szép az életben.
Hogy pár felvetésre is reagáljak:
"a hátlapi plusz kamu vakut egyelőre nem tudom hová tenni." - sosem gondolkodtam rajta, lehet, hogy tényleg fénymérő, de gondolom akkor azért látszik vakunak, mert így lesz szimmetrikus a kamerasziget kinézete
"Sd kártya bővíthetőségének hiányáért" - ez 256 GB tárhely mellett engem hidegen hagy
" 2 megapixeles hulladék kamerát" - ezt pont csak kb. akkor használom, ha a rossz szemem miatt valamit el szeretnék olvasni (nálam ez a makrokamera egyetlen felhasználási területe)
" bal oldal közepére rakott hangerő gombok" - nekem pont ez jön be és nem szeretem, ha minden egy oldalon van
"jack csati hiányáért" - ezzel korábban én is így voltam, de azóta már sokkal kényelmesebbnek találom a vezeték nélküli fülesek használatát
"A témaáruház ugyan külső forrásból beszerezhető de semmi értelme mert a háttérképen kívűl semmin sem változtat" - na ez engem pont hidegen hagy, mivel egy minimalista beállítást használok amúgy is és telefontípustól függetlenül mindig nova launchert tök azonos beállításokkal, de én kimondottam a betűtípusváltás miatt telepítettem csak a témák alkalmazást és váltottam is betűtípust
"Google Spech beállításaihoz nem férek hozzá." - itt a Speech Services by Google-ra gondolsz? Mert az nálam hibátlan.
"A kijelzőbe épített új lenyomat olvasót sem kedvelem annyira. Szerintem a fizikai jobb,pontosabb és gyorsabb." - használtam már elég sok telót, de ennek a kijelzőbe épített olvasója semmivel sem rosszabb, pontatlanabb vagy lassabb, mint bármelyik fizikai olvasós telefoné, sőt.
Az automatikus fényerő túl letekerése beltérben az valóban kényelmetlenség.Persze az enyém is csak egy szubjektív vélemény
-
Fulár
senior tag
Nos nekem az első két hét használata után a következő véleményem formálódott.Elnézést ha kicsit hosszú lesz és köszönöm ha valakinek lesz türelme végiolvasni!
A készülék számomra egy kicsit katyvasz.Mégpedig azért mert vannak benne zseniális megoldások de minden ilyenre jut legalább egy érhetetlen hiányosság.A külső meglepően megnyerő.De a hátlapi plusz kamu vakut egyelőre nem tudom hová tenni.Bár lehet,hogy fénymérő szenzor.De akkor miért van vakunak álcázva...?Az Sd kártya bővíthetőségének hiányáért én minden modellnek azonnal bevések egy fekete pontot.Azoknak is akik 2 megapixeles hulladék kamerát raknak valamire fixfókusszal mindezt pedig csak azért,hogy legyen.Nekem a bal oldal közepére rakott hangerő gombok sem nyerték el a tetszésemet.Szeintem a"hagyományos"kialakítás ergonómiailag kényelmesebb.Ja igen!A jack csati hiányáért megint nem jár a keksz.Illetve ebbe az ársávba már beleférhetne legalább egy por és fröccsenés álló védelem.Aztán ami számomra a legnagyobb negatívum az maga a Realme Ui.Értem én,hogy letisztult de ezzel együtt puritán is.A legnagyobb vicc mint utána olvasással kiderült az,hogy a témázhatóság a Gdpr korlátozások miatt van letíiltva az Eu-ban.A témaáruház ugyan külső forrásból beszerezhető de semmi értelme mert a háttérképen kívűl semmin sem változtat.2022-23-ban hagy ne kelljen már Launcherekkel kínlódni!Persze ez szubjektív de szerintem nem csak nekem lenne fontos a testreszabhatóság!Főleg ha valaki mondjuk Samsungról vagy Xiaomiról vált!
Aztán pedig az Ui érthetetlen dolgai.Widgetek hiánya.Ha már a témázás nem adott akkor legalább lenne nagy választék jól kinéző időjárás-óra widgetekből.Időjárás widget...ami csak akkor frissűl ha kap Gps-t.Hiába van megadva fix település.....Nincs egy deka gyorskapcsoló sem.Pedig milyen hasznos(legalábbis nekem)kitenni a főképernyőre 3-4-5G,net ki-be kapcsoló.zseblámpa stb stb kapcsolókat.Itt lehet megoldani vagy külső apokkal vagy mindenért lerángatni a redőnyt.
A Google Spech beállításaihoz nem férek hozzá.A beálításokban egyszerűen nincsen.Csak külső appal sikerült.Csomó olyan programot pár perc után kilő a rendszer ami használja a Google Spech-et pedig ezek más márkákkal műkődtek.Hiába van kilőve alóluk az akku optimalizálás stb.
Ami még bosszantó.De lehet,hogy ezeknél én vagyok a hülye.Az"emelkedő"hangerejű csengőhangot nem csípem.De arra nincs beállítás,hogy ne így szólaljon meg.A kijelzőbe épített új lenyomat olvasót sem kedvelem annyira.Szerintem a fizikai jobb,pontosabb és gyorsabb.De szerencsére ez sem rossz de túslágosan is lejjebb van a kelleténél.És ha a készülék megmodúl már világít is a sziluettje.És ezt sem lehet kikapcsolni....
Az automatikus fényerőn a szenzor beltérben szinte majdnem mindig alul kalkulál és túlságosan leveszi a fényerőt.És úgy hiszem,hogy nincs automatikus tanulás mert ez két hét alatt nem változott.
Aztán persze vannak olyan pozitívumok amik bőven meghaladják a kategória átlagát.A kijelző minősége.A hangminsőség,Az akku idő.A töltési sebesség.A rezponzivítás.A haptikus visszajelzés.És még lehetne sorolni.Egyszerűen nem tudom eldönteni,hogy milyen irányba billen a mérleg.Az biztos,hogy a testreszabhatóság ilyen korlátozottsága engem halálra idegesít.Egyelőre megpóbálok megbarátkozni a fentebb kifejtett(számomra)hiányoságokkal.
-
doongoo
addikt
akkor itt van egy kis eltérés, mert az enyém 12/256-os. Még egy valami jutott eszembe, hogy azt esetleg érdemes lenne megnézni még:
a fejlesztői beállításokban, jól a vége felé van egy kapcsoló "Engedélymegfigyelés letiltása"
Ezt bekapcsolni, ha esetleg nincs bekapcsolva.
Nekem poweramp equalizer beállításához kellett egy adb shell parancsot kiadnom jogosultsághoz és csak akkor engedte, ha ezt bekapcsoltam, előtte nem. Hátha... Egy próbát talán megér. -
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!Mint kezdő Realmes-nek lenne pár kérdésem a veteránokhoz.Nagyon Köszönöm az esetleges válaszokat!
Jónéhány évig Xiaomi cuccaim voltak és a Xiaomi féle Miui rendszerének is vannak nyűgjei.Mostanában egyre több.De azt már legalább kiismertem.
Elalvás elött van egy olyan szokásom,hogy Ebookot olvastatok a telefonnal.Az Fbreader kömyolvasót és annak Tts pluginját használom hozzá.Az akkumlátor-Speciális beállításoknál kilöttem mindkét app optimalizációját és engedélyeztem a háttérfolyamataikat is.De pár perc után mindig elhallgat mert a rendszer egyszerűen kilövi.Van erre valamilyen megoldás?
Illetve barátkozzak meg azzal hogy a Realme Ui ennyire puritán?Már az is meglepő volt,hogy a témaáruházat külső forrásból kellett telepíteni.És az egyébként is kevés téma szinte semmit sem szab át.Sem a értesítési sávot sem az időjárás widgetet.Semmit. -
Zoelee
csendes tag
Sajnos a 11-es "11. Enter command: "adb devices"" lépés után device unathorized fogad
Telepítettem drivert én is a kezelőben (Google usb driver) illetve a platform toolst használtam. -
-
Fulár
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom egy kék színű példánnyal.Ezt masszív 30 ezer forintal olcsóbban kaptam meg mint a többi színvariáció bármelyikét.Kicsit tartottam tőle de élőben egész mutatós.
Xiaomi Redmi Note 10 pro-t váltott le.Sok szempontból rosszabb de sok más szempontból viszont jobb készülék.
Amit így az első nap konklúzióiból levontam az az,hogy piszkosul hiányzik kettő dolog a Xiaomi féle Miui-ból:1,A témázhatóság ebben borzasztóan puritán.Kevás a választék és a témák sem szabnak át a végletekig mindent is.Miui-ban pl az időjárás widgetet.
2,A Miui gyorskapcsolói.Ott szinte mindenhez volt kitehető kapcsoló.Pl:3-4-5-g-re váltás.A mobilnet ki-be kapcsolója stb stb.Semmihez sem kellett külső appot telepíteni vagy a panelt lehúzogatni.Alapetően az egész felület jóval puritánabbnak tűnik.Ezeket leszámítva egyelőre nagyon elégedett vagyok és úgy érzem,hogy nem volt ez rossz választás.De ezt majd az idő tudja majd csak igazolni.
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #564 üzenetére
decemberi csomaggal
-
Jött egy biztonsági Update
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #562 üzenetére
Azt írja ki, hogy waiting for any device? Nálam is ez volt először, az eredeti japán oldal alapján tudtam, hogy drivert kell telepíteni ill. a korábban használt minimál adb helyett letöltöttem a platform toolst és azzal próbáltam újra. Nem tudom, hogy végül melyik segített, de így már sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
-
doongoo
addikt
Sikerült VoLTE és VoWifi kapcsolókat varázsolnom a Telekomos SIM-kártyához ennek a linknek a segítségével. A használatban még tesztelnem kell, de eddig Telekomnál ugye a kapcsolók sem jelentek meg (Yettelnél volt VoLTE kapcsolóm, de VoWifi nem), de most pl. wifi hívást bekapcsolva és a Wifit helyezve preferáltra ezt látom a status baron:
Megy is a hívás wifiről rendesen.
Öröm, bódottá. -
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Android 13 mikor várható a telefonra? -
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #555 üzenetére
A biztonsági frissítésen kívül talán a saját fájlok alkalmazásban vettem észre csak változást (kinézetre biztosn változott)
-
-
doongoo
addikt
most érkezett egy új biztonsággi frissítés C.09 most a build vége (még mindig Realme Ui 3.0)
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #550 üzenetére
Emlékeim szerint nálam ez a kezdetektől fogva ilyen, csak nem vertem nagydobra.
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #550 üzenetére
most, hogy feltetted megnéztem, mert amúgy ezt a gyári órát nem használom. Bug nálam is megvan
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
gulupeti #548 üzenetére
Megjavult egyébként, miután nem csak a Gmail, hanem a Play-szolgáltatások, valamint a Play áruház gyorsítótárát, adatait is töröltem elkeseredésemben. Kb. mindent is lenullázott, még az eltárolt bankkártyákat is kitörölte így, de utána jó lett. Hogy mitől történik ilyen anomália viszont továbbra sem értem.
Másik érdekesség ennek kapcsán, minden alkalommal, amikor töröltem a Gmail fent említett adatait, a Telegramban beállított üzenetjelző hang átállt a telefon csengőhangjára.Ezeket a dolgokat így nem igazán tudom értelmezni és hová tenni...
-
gulupeti
senior tag
Gmailben megint nem jönnek meg az emailek.
Csak nálam van ez a probléma? Már töröltem a gyorsítótárat, végül az adatokat is, a programot leállítottam, telót újraindítottam, de így sem jó. Csak és kizárólag, ha manuálisan frissítek. 1-2x volt már ilyen, de nem fél napig. Play áruházban ahogy látom nem egyedi az eset... -
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Valaki esetleg használ Macrodroid-ot (vagy más automatizálót) ezen a készüléken ?
-
gulupeti
senior tag
válasz
tarbela777 #540 üzenetére
Má' csak egy kis ötgé kéne
, eddig még sehol sem sikerült belefutnom. Na nem mintha nagy szükségem lenne rá, már annak is örülnék, ha a 4g normális lenne, nagyon nincs csúcsra járatva, az évek folyamán egyre több 4g-s előfizető lett, a hálózatfejlesztés pedig elmaradt... A környékünkön legalábbis ez a helyzet. Ilyen fél mbit-es uploadot lehet kimérni, kínkeserves sokszor egy fotót elküldeni, inkább használja a wifit az ember.
-
tarbela777
tag
Sziasztok fórumtársak! Jó hír a Yettel-eseknek. Bár listában nincs benne, de a telefon VoLTE támogatott lett. Alapból le van tiltva, fel kell hívni az ügyfélszolgálatot és kérni a tiltás feloldását. Eddig nem oldották fel kérésre sem, mert nem volt garantálható a megfelelő működés. Ha a VoLTE kapcsoló bekapcsolt állapotban volt, ahol nincs 4G, a telefonon sok esetben nem tudtál hívást fogadni, vagy kezdeményezni. Ez a probléma megszűnt, így kérésre leveszik a VoLTE tiltást. Kelet-Magyarországon egy hete tesztelem, tökéletes.
-
Ha megvan nyitva a billentyűzet akkor nem tudok vissza lépni gesztus vezérléssel csak a billentyűzet fölött
Eddig ment úgy is ha a billentyűzeten húztam oldalraA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-
kerobi
senior tag
Eszükbe jutott, hogy van ez a tipus is.
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #533 üzenetére
már jön is lefelé (csak szeptemberi biztonsági update amúgy)
-
-
-
varos
tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba én is egy 12/256 verzióval -
doongoo
addikt
Jó látni itt a nagy csendet, ezek szerint a többség megelégedve használja a telót
-
-
doongoo
addikt
Gcam-ből tud valaki 100%-ban működő újabb verziót 8.1.101-nél? Ebből van fent a legfrissebb BSG-féle változat és ebben jó a slow motion, de bármelyi újabb verzióban (8.4...8.5...8.6...) kifagy az app a slow motion megnyitásakor. Esetleg valakinek van működő config fájlja hozzá, amivel megy az is?
-
doongoo
addikt
válasz
tarbela777 #526 üzenetére
hasonlóan vagyok én is, talán csak a VoLTE hiánya az ami kicsit zavar, de igazából ez sem hiányzik a mindennapokban. Minden más meg hibátlan. Most úgy érzem, hogy ez maradhat akár évekig is használatban (persze eddig is mindig megvolt ez az érzés, amikor vettem egy újabb telót, de most valóban ki merem jelenteni még így bő fél év használat távlatából is), persze ebben az elszállt árfolyam is "segít"
-
tarbela777
tag
Kinek a pap... Nekem jóideje az első telefon, amivel hosszabb távra tervezek. Pedig volt egy pár felsőbb kategóriás Oneplus, Xiaomi, Huawei, de mindegyiknek volt valami idegesítő tulajdonsága. Tökéletes telefon nincs, de ezt végre teljes megelégedéssel használom a kisebb problémák mellett. (VoLTE hiánya, néha Wifi-vel nem akar frissülni a Play áruház). De sokkal több a pozitívum: gyors, szép kijelző, nagy tárhely, brutál jó akksi idő, gyorstöltés, megbízhatóság, nem dobja le a Bluetooth 5 méter távolságból a Huawei órámat...stb.
-
axioma
veterán
Nem tudom miert neked cimezted.
Nalunk nem az enyem, gyerek kezdte el hasznalni <1 honapja, me'g nem mondott ra rosszat - igaz, neki nem kell ceges halozathoz csatlakozni es emiatt a frissitesi szinttel torodnie.
Nalunk cegnel nem is lehet csak par meghatarozott gyartotol ceges telefon, reszben ezert. -
kerobi
senior tag
-
axioma
veterán
válasz
tarbela777 #520 üzenetére
Es ha bekapcsoltak egy 'jo' keszulekre es utana veszel 'rosszat' azt is lekovetik? Ha igen akkor a bekapcs-hoz is megtehetne'k, ha nem akkor viszont kiskapu.
-
tarbela777
tag
válasz
zolinagy0818 #517 üzenetére
A VoLTE kapcsoló bekapcsolása még nem azt jelenti. Próbáld ki, hívj fel valakit amikor 4G-n vagy. A 4G nem fog működni közben, nincs interneted. Sajnos a mi készülékünkön a VoLTE le van tiltva a Yettelnél.
-
doongoo
addikt
válasz
zolinagy0818 #517 üzenetére
bizony megy, plusz a híváslistában is jelzi a hívásoknál, hogy a Yettel hívásaim HD hívások (Telekom hívások pedig nem)
-
zolinagy0818
csendes tag
-
tarbela777
tag
válasz
zolinagy0818 #515 üzenetére
Nem működik. Amíg Telenor volt addig működött.
-
zolinagy0818
csendes tag
Volte az működik a Yettelnél.
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #513 üzenetére
nálam is ment POCO F3-on is, de a hivatalos álláspont az, amit becsatoltam
-
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #511 üzenetére
A Telekom GYIK-ből:
"Akkor is használhatom a 4G Hangot, ha nem Telekomtól vásároltam a készülékem?
A szolgáltatás jelenleg csak a Telekomnál vásárolt, meghatározott készülékeken elérhető.
A részletes információkról ide kattintva tájékozódhatsz.
Utoljára frissítve: 2022. július 15." -
-
jeni
félisten
Ez a mobil a Realme GT Neo2 azon megy az alábbi?
"Volte, Vowifi nem működik a Telekom hálózatán"
máshonnét ollóztam ki.a Vodafone?
a Telenor vagyis a Yettel?Kérdés más hálózaton is meg van a hiba jelenség?
Pár sorral lejjebb ezt találtam.
Valóban gyorsan merül az aksi benne?
Valamint azt is olvastam ha a nem gyári csengő dallam van beállítva akkor kettőből az egyik szól és halkabban.
[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #507 üzenetére
A tippem ez lett volna, de inkább megkérdeztem.
Töröltem a gyorsítótárat, de ez sajnos nem oldotta meg, azért köszi.[ Szerkesztve ]
-
-
gulupeti
senior tag
válasz
enginev3.0 #505 üzenetére
Nem próbáltam, de konkrétan mi ennek a neve, aminek kellene törölni a gyorsítótárát? Mert launcher nevűt nem találok.
-
-
gulupeti
senior tag
Nálam megint "bebarnultak" a színek a frissítés után. A múltkori update után és már korábban is volt ilyen egyszer.
A tárcsázó, a naptár, a gmail, stb. mind ilyen barnás árnyalatú lett, ezek ikonjai programon belül pedig ilyen pasztell színűek, a kurzor is ilyen fosszínű lesz ilyenkor. Hiába van a legsötétebbre állítva a téma. A beállítások menü pl. nem, az rendes fekete.
Pár nap után eddig mindig elmúlt, kíváncsi vagyok most mi lesz.
Mintha a gyári android ilyenkor mindig megvívná a harcát a Realme UI-val.
Nem tudom mennyire látszik a képen: -
tarbela777
tag
válasz
enginev3.0 #502 üzenetére
Igen, én is ezt tapasztaltam. Végre! Ideje volt már!
-
Olyan mintha frissülnének az Appok az áruházban wifin
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
doongoo
addikt
válasz
enginev3.0 #500 üzenetére
Fel is ment, megjelent egy zárképernyő magazin, ami eddig nem volt nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon erős az árverseny a felső-középkategóriában, de a Realme egy stabil, versenyképes alternatívát dobott be a piacra, ami ráadásul még jól is néz ki.
- Micro Four Thirds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Milyen videókártyát?
- 5 napot ad a Sony a PlayStation Plus-tagoknak a leállás miatt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok