- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahát!
tag
Xiaomi (MIUI)-hoz viszonyítva nálam egy dologban van visszalépés: én a sötét módot szeretem használni és a MIUI-hoz képest a realmi UI viszonylag sok app-al nem tudja a sötét módot, nem kompatibilisek - ugyanezek a MIUI-nál futottak sötét módban.
Az android 12 frissítés lehet majd megoldja.A jelenlegi frissítés az automata fényerő csökkentés túlzott mértékén nem segített.
Nálam most a 12 GB RAM mellé be van kapcsolva plusz 7 GB a tárhelyből, iszonyatosan pörgős.
[ Szerkesztve ]
-
Nahát!
tag
válasz gulupeti #116 üzenetére
Nekem kb. 3-4%-ot merül este, 00:00-tól 07:00-ig.
Én beszoktam zárni a háttérben futó alkalmazásokat: alkalmazások áttekintése navigációs gomb - az összes bezárása. Így nem dolgoztatják feleslegesen a memóriát.
Plusz itt nagyon közel van egy torony, kb. 400 m, kevés energiát használ a feljelentkezéshez.A frissítés automatán letöltődött, már csak azt jelezte, hogy telepíteni kellene.
-
Nahát!
tag
Tegnap jött egy frissítés, jelenlegi verzió: RMX3370_11_A.05 (Android 11; 2021.12.11). Biztonsági javítókészlet: 2021#11 + javítva lett néhány ismert hiba és a rendszer stabilitása.
Én nem látok futtatás közben változást. -
Nahát!
tag
válasz 7Heads Drago #106 üzenetére
Inkább a MIUI "agresszív" app kezelésével lehet összefüggésben, minden háttérben futó alkalmazást igyekszik bezárni memória és akku kímélés miatt. Be kell külön-külön állítani az automatikus indítást, kikapcsolni az akkukímélést, zárolni az alkalmazást - és még így is.
-
Nahát!
tag
Én is csatlakoztam a NEO 2 tulajdonosokhoz 12/256GB-os fekete változattal. Kb. egy hete van meg.
OP5 után pwm-re érzékenység miatt HTC U11-re, majd POCO X3 NFC-re váltottam a kijelző miatt. A POCO-t most tudtam leváltani végre amoled paneles készülékre. Azért ezt választottam, mert a kedvező ára és középkategóriás léte ellenére alapból is magas frekvenciás a pwm, plusz van benne dc dimming - így egy hét próba után tapasztalat, hogy nem zavar egyáltalán: nincs fejfájás, szem fáradás. (És a MIUI, POCO launcher után megváltás, hogy megjönnek az értesítések időben.)
Itt van a Realme-ről teszt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest