Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolthee
senior tag
válasz
Gyurma_13 #7210 üzenetére
Köszi a tanácsot!
Ez a "trükk" a szerelővel nekem másképp rémlett: ha kilépek mielőtt befejezném a versenyt, akkor is elvész.
Kipróbálom, hátha csak nekem volt ködöd valami.F40 csontra húzva elég a következő event megnyitásáshoz? Esetleg a 75%-hoz?
(#7212) skitter
"...az autó elveszett..."
A 375 F1-ről van szó? Csak mert ha nem sikerül 3 nap alatt megcsinálni, utána azért korrekt lenne ha legalább R$-ért megvehető lenne...pláne ha fel is tuningoltam. -
törölt tag
válasz
Gyurma_13 #7210 üzenetére
Én megcsináltam anno, aztán egyszer újra kellett raknom a játékot és az autó elveszett valahol az éterben. Szerencsére nem aranyért, hanem jó sok dollárért lehet megvenni, úgyhogy összefarmoltam az árát és újra az enyém lett. Az event alatt belepakolt tuningok amúgy érdekes módon mind rajta voltak a vásárlás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest