Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Igen, 93 autót mutat. Hát, 156083 goldból már telhet erre-arra!
(Tán még a ma debütált McLarenek fullra húzására is, hehe...)Szerk: ahogy ezt beírtam, ki is nulláztad magad. Gondolom épp
törölted, majd ezután töltöd be újra: sz*r látni a nullás profilt.
Szerk: az előzőhöz: 59 mp, nem helyezés. 58.6+7.5=1:06.1

-
DigitXT
félisten
Passz.
A jó hír, hogy magery időközben helyreállt.
akcir meg kegyetlen
időkkel szórakoztat TT-ben. Mondjuk amikor egy világranglistán ~100. idővel
hív ki és én mondjuk csak ~200. vagyok, akkor össze kell szednem magam.De legalább ezzel be fog húzni a Top100-ba. Ha megfogom... Melbourne: az
elejében hagyott vagy fél másodpercet, és utána ha tudnék jót menni, akkor
benne van simán a Top100, nem drága autó, 370Z, full tuning mindenkinek...
Az a disznóság, hogy az a fél másodperc egy "bénább" kanyaron elolvad.
Ui: láttam, hogy frissítettél, mert eddig valami 97%-ot írt neked, most meg 86.
De az az aranymennyiség, amit nálad mutat, az brutális: nekem, csak ahhoz
kéne vagy 6-7000 arany, hogy a maradék autókat megvásároljam, de ez ugye
teljességgel kizárt, így inkább lassan költök TT-re 2 aranyanként: szórakoztat.A NASCAR is hatalmas átverés: 75%-hoz kellett húzni PR54-re, ami a végén
valami 130 arany ráköltését jelentette, viszont csak 19 arany jár a 75%-ért.
-
cuebler
senior tag
amit root-olt telón készítettem pár éve. módosított 0 km-es character.dat file, 50-75-100k golddal és 5-10-15m credittel. eddig minden verzión átment ban nélkül, a mostani nascar-os 3.6.0 tiltotta le először. a próbákra természetesen "eldobható" profilokat használok.
persze a rendes profilomhoz nem használom, abba még az elején accelerator pack-ot is vettem, hülye lennék bukni

-
kgymac
őstag
Úgy néz ki, nem mindenkinek van akció.
A lányom telcsijén a nascaros (droid) verzió van, nála 7:44-kor belépve indult el az akció és csak 1 napos.
Nálam még nem indult el a dupla fame, de az enyémen a renault előtti (droid, 3.2.2) változat van fenn (farmoláshoz). Mindkét telcsin azonos terület/nyelv/dátum/idő/időzóna beállítás van
.Továbbá a nascaros frissítés óta elég vadul működik a rr3: állandóan online szeretne lenni, az óra csak online megy. Offline mód esetén az utolsó online időpontban megáll az élet/idő, nem upgrade-el, javít, stb. Ez persze néha jól is jön, mert az amatőr széria utolsó versenyét 3 kocsival is meg tudom nyerni, online módra kapcsolással pedig - szinte mindig - azonnal javulnak a kocsik (ehhez a legerősebb kocsival kell először menni, utána a gyengébbekkel. A lányom nem szeret farmolni - még csak 10 éves - , izmosabb sorozat még nem elérhető a szintjén. Vásárolni persze szeret
).
Nekem úgy tűnik, hogy az online idő (talán a net csatlakozás ip-je alapján "vélt" időzóna) és az offline (telefonon beállított, trémobil gsm idő) között van 1 óra különbség... -
-
Gyurma_13
aktív tag
Érdekes, de én már semmin nem lepődöm meg. IOS-en már semmi trükk nem maradt, és a mentéseket sem lehet már manuálisan kinyerni. Marad a tiszta játék. (Pedig a megmaradó managereket szerettem)
Sajnos goldot sosem tudtam trükközni, pedig jó lett volna, mert abból sosincs elég
-
Gyurma_13
aktív tag
Szerinted, ha még offline maradok (még a dupla fame napon vagyok) mondjuk júliusig és akkor netre megyek, el fogja fogadni a rendszer vagy kidob valami hibakóddal?
Mert akkor még farmolok egy utolsót
Eddig nem volt gond pár hónap offline farmolás, de már nem csodálkoznék semmin...
-
BLUE TORNADO
senior tag
Azért így elég idegesítő, hogy alig ad pénzt. A goldról ne is beszéljünk. Igaz, ma kezdtem el az egészet, nem toom, hanyadjára. Nem online játszok. Ahhoz még le kellene tölteni kb. 120 megát. Azt meg jelenleg nincs kedvem megvárni. Gondolom, viszont neten jobb a játékélmény :-)
-
Lirion
addikt
-
kgymac
őstag
Az agera egy eventben volt, egy lekörözös feladatban (speedrush tv). Laguna seca volt a pálya, első körben utolsó, második kör végén nyerni kellett.
A toyota az utolsó motor fejlesztés nélkül nálam 410-et tud le mans-ban (PR>95, hight kormány, low fék, on kipörgésgátló, béna vezetés
, 28km előny 10 kör alatt) -
Gyurma_13
aktív tag
Azt hittem most már továbbléptél a 2.3-ra vagy 2.4-re, mert úgy lemans-ban tudtál volna fame dupla-duplázó versenyt futni a régi nagyot ugró fame-mel. Egyedül a napi R$ bonusz ugrott volna, ami nem olyan fontos szerintem.
Persze ott már csak szintlépésért kapsz goldot, de gondolom az már van dögivel

-
Gyurma_13
aktív tag
A simát duplázod a managerrel + a napi 100%
20 napja megy ha offline voltál végig, az több mint 3 szint/nap.
Mennyi versenyt kell futni egy szintlépésért? Vagy még a fame csuszka is a régi nagyot ugró?
Így tényleg jó volt a gondolat, hogy újra kezdted. Egy-két hónap és utoléred a régit
-
Pompi
nagyúr
Emlékszel még mit mondtam a csapatosdiról és az így szerezhető aranyakról? Meg is kaptam tőled, hogy azért mert full tuningos autóval mennek még nem csíterek. Hát igen, azért még nem. De vessünk egy pillantást a pár órája futó csapatos kihívásra, ahol a DeZirrel végrehajtott előzéseket számolja a verseny.
Élen egy ukrán csapat, ahol csak egyetlen ember 66710 előzést hajtott eddig végre. Részemről ennyit erről. Ez megint az ügyeskedésről fog szólni. Még konkrét csalás nélkül is értelmetlen az egész, mert oda vissza előzgetéseket is számolja a rendszer, tehát megint értelmét veszti a "real racing" és arról fog szólni, hogy egy 3 körös lemans alatt hányszor tudok csikicsukizni az ellenfelekkel. Király.

-
kgymac
őstag
Úgy rémlik, szerviz idő trükközés esetén ill. offline nem adta oda az autókat. Én mindig be voltam jelentkezve a g+ fiókba, a futam indításakor offline, a futam vége előtt online voltam (wifi, meg volt állítva az rr3 amíg csatlakozott). Így a szerverek sikeres online-nak látták a futamokat, de csak gyári ellenfeleim voltak...
a fórumon volt, aki írt a supportnak és megkapta, ill. volt, aki szabvány {mert csaltál} választ kapott.
-
-
-
rumos14
nagyúr
a Dezir challenge-et nem toljátok? Most az utolsó előtti napnál tartok, némi tuninggal egész használható az autó...
Van egy ilyen kihívás hogy előzz tízet belülről, ott a szokásosan bugos a mérő, kb. minden második belülről előzést regisztrálja helyesen. néha kicsit többet
-
Gyurma_13
aktív tag
Igen, valószínű így volt, de valamiért bíztam a csodában
( meg valaki írta, hogy ő megkapta )Npeter: Ha valami csoda folytán meg tudod csinálni két nap alatt kb. a 7. napig, akkor még jó lehetsz, de azt is kalkuláld bele, hogy a fejlesztések is időbe kerülnek + a javítások, szerintem csak bele buksz egy csomó aranyat és nem is fogod tudni befejezni.
-
Gyurma_13
aktív tag
Egyszer régen már nekiálltam, de nem mertem belekontárkodni. Pontosabban vanbak eltéve mentések, de a komplett telefon/ipad mindennel együtt. A játék külön nem.
Tudnál adni egy leírást, hogy te hogy csináltad. Melyik mappából és mit kell lementeni/kicsrélni.
Gondolom a droid és az IOS nem ugyan az a leírás. -
Lirion
addikt
Ha a vertexet már elérted, esetleg teljesítetted is, van benne valahol középen egy silverstone endurance. 1-2 ügyes levágással lehet futni 38-40 km-et, ami 170k R$-t ad napi+manager duplázással, szal többet, mint suzuka friends bónusszal. Illetve a vertex végén van egy 5 körös silverstone cup is, ami szintén többet fizet, bár nem sokkal.

-
kgymac
őstag
Akkor is visszavesz az IA-ból, ha csak kicsit vered meg. 100m alatti nyerésnél már visszavesz (fame függő lehet, mert kevés fame-et adó futam esetén sok futam kell hozzá).
De a leromlott állapotú kocsis futam többet csökkent. Akár nyerhető is, bár ehhez elég sok futam szükséges.
TT 5-12 mp várakozással vagy leromlott kocsival is sokat lendít lefelé. -
Gyurma_13
aktív tag
Letöltöttem a Pro változatot, és így már tudom váltogatni az országokat. Tényleg visszavett az adakozó kedvéből, mert ma csak ötöt tudtam bányászni négy országból. DE 2, FR 1, US 1, JP 1.
Csak kellett egy YouTube videó arról, hogyan is működik, mert magamtól azért nem biztos, hogy tudtam volna mit is kell csinálni.Lehet túloztam az egy évvel, de nem mindenki olyan fanatikus mint egyesek

-
Gyurma_13
aktív tag
Ebben a VPN dologban tudnál pár hasznos tanácsot adni. Amikor külföldön voltam pár napja (Svájc) első nap 12 reklám videó goldal lepett meg, a második nap 6, a harmadikon 5 goldot tudtam szerezni, aztán hazajöttem és azóta semmi.
Hol lehet Ch vagy De VPN-hez hozzáférni? Jól jönne az a napi 5-10 gold
Valami ingyenes és egyszerű megoldás kellene, thx
-
Satariaaa
tag
Mondja a videóban, hogy 7-es iosa van! Nekem 8 ugye! A kérdés már csak az, hogy a régebbi verziót hogyan tudom felvarázsolni az ipadre? Amúgy mindent pontosan úgy csináltam, ahogy a videóban! A napi bónusz változik is de aranyat nem ad! Ha fel tudnám tenni régebbit nekem az is jó lenne, de akkor hogyan folytatom majd a friss verzióval, már csak ez ködös!
-
szmar
csendes tag
Lehet ilyet, egyszer régen feltöltöttem egy Excel fájlt is a fórumba amiben egy ideig az autókat és a hozzájuk tartozó dátumokat gyűjtöttem, ha jol emlékszem valamelyik ferraris updateig működött a dolog. Technikáját tekintve egyszerű volt, csak simán offline visszaállítottad a kívánt dátumra a telot és akciós volt az akkori autó.
-
kgymac
őstag
Nálam reggel 8-9 között szokott automatikusan menteni a felhőbe (legalábbi az értesítője megjelenik). 99%-ban nincs net közben, de ha van sem szoktam belépni a g+-ba, kizárólag az rr3 online eseményeihez vagy tervezett mentéshez. Így nem árthat az óvatosság, előfordulhat egy nem tervezett mentés, főleg ha valaki rendszeresen arckönyvezik...
-
Petya25
őstag
Két hete láttad, lementetted, aztán törölted, visszaraktad és most nem látszik.
Biztos a könyvtár stuktúrában ugyanott keresed?Nekem most lett iPad-em, hát ott még egy filmet sem tudsz felmásolni trükközgetés nélkül, még kevésbé fogsz hozzáférni a fájlokhoz kívülről. Még tanulgatom, hogy mit hogyan, egyelőre szörnyű a PC és droid után a kötöttsége.
-
Pompi
nagyúr
"Kissé kezd idegesíteni a droid hülyesége, legközelebb biztos, hogy iPad-et fogok venni..."
Ahol még ennyire se tudsz majd csinálni semmi, szóval érdekes következtetés.
Egyébként minden gond nélkül látom PC-re dugva a mappát. Nem értem, hogy miért nem látod, az nem védett (rendszer) mappa.
-
Petya25
őstag
Nekem is ez a farmolós téma veszi el a kedvem.
Én sem akarok órákat tölteni azzal, hogy csak azért körözgessek, hogy legyen pár aranyam a fejlesztésekre. Egy komoly autónyit meg kb lehetetlen összeszedni (nekem 8 hiányzik). Fos így ahogy van, még jó, hogy időnként jön egy-egy új kihívás, azzal lehet szórakozni megint egy darabig. -
Petya25
őstag
Napi 200 arannyal nem kunszt letudni az egész RR3-at "pillanatok" alatt. Ezért ajánlgatják itt egyesek, hogy a 2.1-el inkább újrakezdik és összebugoznak több tízezer aranyat, majd úgy mennek neki az újabb verzióknak. Na tuti nem engedném játszani a júzert csak az utolsó kiadással. Telepítés után neten csekk, ha nem az utolsó, akkor szia, after update only.
-
kgymac
őstag
Próbáld úgy, hogy nincs netkapcsolat a telepítés és az első imdítás közben. Ha már elindítottad, akkor kell engedélyezni a netet, majd tölteni az assets-eket.
Nálam még az is ment az event alatt, hogy offline indult, majd nyerés előtt közvetlenül adtam netet, így online is értesültek a majmok a győzelemről. 3 futamnál kellett így küzdenem, mert online teljesíthetetlen feltételeket adott (speed rekord/snap,hunter).
A farmoláskor a fame növelése közben kell megszakítani (home). Én kitettem egy ikont a beállítások/allalmazásokról az "asztalra", ott az rr3 alatt a kényszerített bezárással lövöm ki,plusz cache törlés. Prímán megy 3.2-vel is. -
Gyurma_13
aktív tag
Micsoda? Az nem létezik, hogy a régi 2.1-el ne maradna meg mind három manager .
Valamit nem jól csináltál. Ugyan az a trükk, mint anno a bugatti grand sportnál. Nem szabad hagyni, hogy netre menjen, mert akkor lesz egy tized másodperces letöltés ( képernyőn egy vékony csík lefut ) és akkor rátölti a 2.1-re és az összes többire a javított csomagot.Aztán lehet már ezt is kicselezték és tényleg nem lehet okoskodni. Most nem tudom kipróbálni mert az Astonos verseny harmadik napját tolom, nem akarok úgy járni, hogy nem kapom meg a kocsit. De utána megnézem mi a szitu.
-
thrill
tag
Igen ezt ismerem, csak azt hittem nem up-to-date.
Meg nem fame-re van kihegyezve (pl. amit én említettem, nincs rajta).Jobban megnézve az F14-es bajnokágban is van egy-két jó, ha nagyon unja az ember Le Manst. A végén lévő 3 percért 5200 meg kifejezetten jónak tűnik ár/érték arányban.
-
Petya25
őstag
Ilyen nekem is volt már, hogy egyszercsak dobta a napot.
Akkor volt a legrosszabb amikor egy heti feladat közepén tette ezt.
Még szerencse hogy időben észrevettem és megcsináltam újra.No de a BUG-ok ról: eltűnt a Caymanom tegnapra, este bejelentettem, erre ma reggel ez fogad
"We have restored the Porsche Cayman GT4 into your game for you.
To accept these changes, please ensure you are signed into your Social Profiles in-game, then force close the game and open it again. The vehicle will appear in your Garage.
Thank you for your patience."

-
Lirion
addikt
Mi sem egyszerűbb, csinálsz egy kamu reget, beraksz profilképnek valami rr3-as képet (én az indító ikont tettem be), keresel egy rr3 csoportot és a tagokat elkezded bejelölni. Ha összeszedtél már úgy 50-et, akkor a "kit ismerhetek" részben gyakorlatilag csak olyanokat fog feldobni, akiknek szintén rr3-as profilképük van, őket is jelölgeted szépen egymás után, válogatás nélkül. 1-2 nap alatt mindenki visszaigazol és máris lesz 2-300 ismerősöd. Utána naponta egyszer a "kit ismerhetek" részen végig mész, végig jelölsz mindenkit és így egy hét alatt 1500-2000 ismerősre tehetsz szert.
Egy full grides versenynél pl. nagyon sokat számít, napi+manager bonusz mellett is +33% R$-t érnek.
DigitXT
Jah, nyilván azért regeltem több fb profilt, hogy majd mindet ismerősnek jelölöm és jó lesz.. mert amúgy 5 ismerőssel ki is vagy segítve a játékban...
-
DigitXT
félisten
Eleve van vagy 5-6 saját rege, amivel saját maga barátja.

Ez "klasszikus trükk". Annak idején a FarmVille-ben voltak
ilyen ismerőseim*, akik leklónozták magukat. Hogy legyen
elég "szomszédjuk", amivel ilyen előnyökre tegyenek szert.Amúgy mikor hozzám vágott az RR3 50K R$ firend bónuszt,
annak eléggé örültem. Isten tartsa meg a jó szokását, ugye!*: igen, ismerőseim, s tényleg nem én voltam, de igen, egy
időben játszottam vele én is, bár az nagyon nem ma volt lol. -
DigitXT
félisten
Jah, meg azért meg lehet nézni, hogy ki az, aki igazán p2w játékos. Durva
különbség van statokban, hogy valaki farmolt, vagy hackelt magának pénzt.
Most akciós az RSR 2013, potom 360 gold. Néztem, az mi pénz. Nos sok!Amúgy még egyszer megkérdezném: Ferrari challenge farmfutam, PR58...
(Éjszaka, 4 kör.) Másnál is úgy van, hogy ott most nincs PR feltétel? Akár
a PR38-as F50-esemmel is elindulhatnék rajta, csak kevés esélyem lenne. -
-
Pompi
nagyúr
Sokáig 1. generációs Nexus 7-en játszottam, ott update-ről update-re folyamatosan lejebb kellett állítani a GFX-et (akár a DigitXT által leírt, akár RR3 Graphics cuccal - ugyanazt csinálja a program is), végül már LOW-ba is voltak néha gondok.
December óta elég erős vason játszom, androidos gaming tabletből szerintem most nincs erősebb (Nvidia Shield, Nexus 9 és ez az általam használt MiPad alatt van ugyanez a hw), így én a DigitXT által írt módon állítottam a GFX-en, de a legbrutálabbra
Nincs lagg szerencsére.A ferarris pozíció megörzős eventeknél örültem is párszor, hogy végre van tükör.
Élsimítást berakhattak volna már valamelyik gfx profileba, ez a vas pl. már simán bírná és iOS-en azért meg tudták oldani. -
DigitXT
félisten
De! Sajnos nálam is alapbeállításon tele van csilivilivel, így szaggat, mint állat.
(Ha korábban jó volt, csak a tablet kezdett vacakolni, előbb azt nézném meg.)
Szerk: esetleg nem melegszik-e túl, nem throttling-ol emiatt a proci, ilyesmi...RR3 Gfx-re nincs szükség! Root-ra sincs szükség. Rádugod a gépet PC-re, s
látod a memória tartalmát. Kimásolod az összes fájlt a .depot könyvtárból, és
a PC-n "elszórakozol" velük. Nevezetesen másolod a LOW grafikához tartozó
plist fájlt, majd átnevezed a HIGH grafika nevére, s így tovább, az összesre.
Így nem kell tudni, hogy pont melyiket használja. Ha tudod elég egyet felülírni.Ha ez megvan, akkor visszamásolod a tabletre, és kész is. Voilá, nincs tükör,
meg ez-az csúnyább, viszont közel 60 fps-t tud (érzésre), de tutira >30-t, ami
nagyon ritkán röccen meg, bőven nem olyan zavaró mértékben, mint HIGH-on.Megjegyzem: az új frissítések rontottak rajta. Először játszhatónak mondtam,
csak azért a szaggatást már akkor sem nagyon szerettem, ezért kerestem a
megoldást. One X-en mondjuk szintén nagyon be tudott szaggatni, de ott már
LOW grafikán is. Néha túl kellett élni, és utána ment tovább Tegra 3 rulez...
Szerk: azon pont HIGH-t kellett volna RR3 Gfx-szel erőszakolni, hogy lássam,
hogy milyen szép lenne, de persze teljesen játszhatatlan volt olyankor.
-
DigitXT
félisten
Valójában még sokkal gyorsabb tudnál lenni, ha nem driftelsz,
rengeteg időt vesztesz ugyanis olyankor (ez TT-s tapasztalat).Spa-ban az Eau Rouge-ban lehet "alázni" a mazsolákat, de ha
azt elcseszed, picit nehezebb, lassú leszel az egyenesben.
A pontszámítás a szintedtől függ.
(Magasabb szinten már a
második hely is pontlevonással jár, szóval nyerni kell. Ez van.)Szerk: ja, az a Top10 egy picit kemény azért - a szinted ugye
nő, ergo a jutalmad csökken, de a levonások nőnek! Egy hiba,
és többszáz pontot buksz, azaz többezer helyet a listán, amit
visszahozni rengeteg futam, rengeteg idő. (Szóval nem lineáris
az előrejutás, hiába néz ki jól, hogy már csak 100 hely kell.
) -
szmar
csendes tag
Azt az egy esetet leszámítva, amikor elkezdett foglalkoztatni a dolog, mindig ingyenes és nyílt szolgáltatásokat használtam.
(Brüsszelben voltam egy barátomnál, és este elindítottam a játékot a Maseratis event miatt- és feltűnt, hogy rengeteg reklámot kapok, és ugye helyieknek szólót. Miután lement 7-8 reklám, vpn-nel rámentem az itthoni, egyetemi vpn-re amit használni szoktam néha(ez nyilván egy céges vpn-hez hasonlóan egy korlátlan és teljes értékű netkapcsolatot biztosított a magyarországi szervereken keresztül), és jött egy ismerős hirdetés. Innentől csak megfelelő vpn szolgáltatókat kellett találni a telefonra és simán ment a dolog.)Ingyenes alkalmazások próbaverzióival érdemes talán elkezdeni, ezeknek az a közös tulajdonsága általában, hogy van egy alkalmazás, ott kiválasztható hogy milyen országbeli szerveren keresztül akarunk az internetre kimenni. Általában egy profilt telepítenek fel, ezt a telepítéskor megkérdezi az eszköz, hogy biztonságosnak tartjuk-e, stb., és ezeket igazából biztonságosnak lehet tekinteni. Általában van egy korlát, vagy adatforgalomra, vagy időre, hogy mennyit vagy meddig forgalmazhatunk a vpn szolgáltató szerverén keresztül. Ha ez elfogy, változó milyen opciók vannak, de alapvetően itt lejár általában a próbaidőszak és fizetni kéne. Néhány ilyet próbáltam, a legjobb, ami még mindig a telefonomon van, a TunnelBear nevű alkalmazás. havonta 500 megabájtot lehet rajtuk keresztül használni, (egy reklám 3-10 MB általában) és az 500 megában nincs sebesség korlátozás, és egészen sok ország választható, illetve az alkalmazás könnyen kezelhető és jól működik. Nagyon pozitív, hogy havonta újraindul az 500 mega, van ahol használhatod 7 napig a szolgáltatást aztán annyi volt a próbaidőszak.
A végső megoldás viszont az OpenVPN lett, ez alapvetően egy ingyenes program, teljes verzió, viszont nincsenek benne előre telepített vpn profilok. Ezeket a legegyszerűbb OVPN Finder nevű alkalmazással beletenni, ugyanaz a fejlesztő, viszont itt már vannak korlátozások a fizetés nélküli részben. A FInder megnyitása után megjelennek az éppen elérhető szerverek, ezek közül érdemes olyat választani, aminek viszonylag alacsony a pingje, (ms-ben van, ahogy nézegettem 100 alatt jó, 50 alatt kiváló ezeknél a szervereknél, erre a célra) illetve legalább 10 vagy afeletti Mbps a kapcsolat sebessége. Ha van egy megfelelő, akkor az adatlapját megnyitva a jobb felül lévő plusz gombbal egy kattintással hozzá lehet adni az OpenVPN-hez, ahol hozzá kell adni a listához, és kapcsolódni hozzá, igazából nem nagyon lehet elrontani.
Viszont! Az OVPNFinder nem fizetősen nem engedi használni a szűrőit, csak legelső alkalommal, valamint naponta max 6 vagy 8 (pontosan nem emlékszem) profilt lehet vele megnyitni. A reklámok szempontjából egyértelműen USA a legjobb hely, ezért érdemes először arra szűrni, és megnyitni 4-5öt profilt legalább. Nagy-Britannia a második legjobb, harmadikat viszont nem tudnék egyértelműen megnevezni, Taiwan, Korea,Németország,Norvégia szokott néha 10 felett adni. (ez sajnos a visszaesés előtt volt, most nem tudom mennyire bőkezű a rendszer)
Az elején bosszantó lehet a Finder korlátozása a napi letölthető profilok számát illetően, mert sok van ami a számok ellenére nem működik, ssl hibás, vagy csak állati lassú, de pár nap után összegyűlik néhány használható, egyre kevesebb új lesz a listában amit érdemes lenne letölteni. Elvileg a neten is lehetne OVPN fájlokat keresni, ezek gyakorlatilag csak szöveges infokat tartalmaznak az OpenVPN appnak, hogy milyen ip-címre kell csatlakoznia, illetve én is meg tudok osztani egy néhányat amiket az elmúlt két hónapban mentettem el (sajnos jó részük már nem él egyébként, ez sajnos hozzátartozik az ingyenességhez.)
Ami még fontos: a játékban csak azután jelenik meg az ikon, hogy a time trial tournamentet szinkronizálta. Amíg nincs ott, melyik kategóriában vagy, addig nem lesz semmi. Mivel sokszor a vpn kapcsolat nagyon lassú (pl. sokan használják az adott szervert, az ingyenesség átka), sokszor másodpercekbe telhet ez, vagy akár timeout is lehet, és akkor ki kell lépni.
Szóval az openvpn-es elsőre akár szívásnak is tűnhet, de napi 10-15 aranyat még valószínűleg most is össze lehet szedni USA és UK reklámok keresésével. Egyébként naponta többször is érdemes lecsekkolni hogy ad e ezekben az országokban reklámot, nem ritka ugyanis. Most elsőre ennyi jutott eszembe, remélem mindent sikerült érthetően megfogalmaznom.
-
DigitXT
félisten
HOX-on nálam is alul (mármint oldalt, ami alulra jön ki!) volt: nem annyira zavart.
One Maxon viszont alul van (azaz jobbra, ha elforgatva fogom), ott azért zavar...
(Mivel külön vettem egy 2A töltőt, ez lassan játék közben is tölti, csak tök rövid
a kábele, ezért fel kell raknom az éjjeli szekrényre az elosztót. 1A-rel felejtős...)De legalább nem nagyon melegszik a telefon, meg amúgy akkuról is sokat bír...
(Ellentétben a HOX-szal, ami forró is volt, és hamar le is merült. És meg is halt.)Ui: főleg bal kanyarokban volt alulkormányzott az autó: emelnem kellett a kábelt. -
DigitXT
félisten
Wi-Fi streamen keresztül lagra érzékeny dolgot (pl. játék
) csinálni felejtős.
Gondolj bele... Elkészül a kép, azt le kell kódolni, át kell vinni, a másik oldalon
meg a TV dekódolja, és megjeleníti. Önmagában csak a HDTV input lagja több
lehet (direktben, PC-ről hajtva, HDMI kábelen!), mint ami a "szimulátorozáshoz"
még "elfogadható".
Nem véletlen nem ajánlanak bizonyos típusokat játékhoz!A kábeles megoldás egy fokkal jobb: lehet, hogy ott van a pár tized másodperc.
Amúgy ugyanezért nem lehet bluetooth headsettel sem játszani. Már ha fontos,
hogy a hang mennyit késik a képhez képest. Mert ugye késni fog. Sokat.
Ellenben zenehallgatásnál nincs ilyen gond, mert egyszer késik, amikor indul a
zeneszám. Utána teljesen tökmindegy, hogy a lejátszó hol tart/később hallod...Ui: nem értettem, hogy éjjel miért nem megy a TT. Rájöttem: a töltőkábel zavart.
(Másik oldalon a fülhallgató. De az kisebb probléma. Másképp áll, meg ilyenek.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A jó hír, hogy magery időközben helyreállt.

.
Evvel a dupla fame-es dologgal akár a régit is folytathattad volna.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)