Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Tikakukac #134 üzenetére

Kicsi teknőc pont nem érdekelt a külcsínbe, mindig a legrusnyább, ütött-kopott autókat vettem meg mert olcsó :DDD

A Hiace-emet ha megláttad volna lukkal az oldalán, belül az elszabadult betonkeverők mindent elpusztították, haver meglátta és sírógörcsöt kapott :K

A Mitsu Magna itt ott horpadt, eleje törött, de benne volt a gaz meg 200E kilométer, maris vettem mert szinten senki másnak nem kell. Toyota corolla, matt itt ott, horpadt törött itt ott, van benn 190E km folyt belőle az olaj.
    Olajfolyás kb $50 volt megcsinálni, szerviz es megy.

Ja hogy az elmúlt 8 évben 2 ember gondolta, hogy majd neki van elsőbbsége/fékútja nem nekem hat mit lehet csinálni. az egyik Mitsu jobb elejébe mentek bele, gyakorlatilag kifordult a srác és nekem, aztán a bátya oltott hogy az én hibám volt...A lámpánál meg hátulról megvizsgáltak a vonóhorgom milyenségét :C

Ezeken kívül gyakorlatilag MINDENT el tudtam kerülni, mert amikor vezetek arra figyelek mi történik körülöttem, így elég jól meg tudom saccolni ki mit fog csinálni.

A többi meg lényegtelen mar régen nem számitok a törvényre. Minek?
    Több a nyűg mint a haszon, persze verhetem a mellem En is mert nekem ehhez jogom van, csak nem latom értelmét..... :R

Új hozzászólás Aktív témák