- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Nem tudom összesen hány kilométer van benne, de még sok balesetmentes,nyugodt kilométert kívánok. Sajnos az én Rönómnak vége van, el kell engedni a kezét. A legutóbbi küzdelem az ac pumpával csak a jéghegy csúcsa volt, a hiba forrása a motortéri biztosítéktáblában keresendő. Ez az alkatrész egy bonyolult,nehezen javítható panel,ami a különböző elektronikai egységek tápellátásáért felel. Nekem ez döglődik, ezért nem megy a benzinszivattyú. Újonnan nehézkes a beszerzése,és majdnem 200 ezerbe kerül. Bontottan olcsóbb, de annak a minősége meg kérdéses. Szóval ezt már nem vállalom be, nem ér annyit.
Jó hír azonban,hogy a tiédben másfajta van, az nem hajlamos elpusztulni. Használd amíg tudod,és élvezd ki amíg lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest