Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
larryking
üzenetére
Nekem is úgy volt eleinte, de sajnos nem jó nálam ez a megoldás: szoktam néha felvenni a TV-ről a rá kötött HDD-re amikor nem vagyok itthon. Amikor hazaértem mindig azt láttam, hogy megy a TV, aztán kiderült, hogy amint kezdődik a felvétel és áramot kap USB-n a Pi az bekapcsolja a TV képernyőjét is! Akárhogy próbáltam állitgatni OE alatt a HDMI CEC funkciót mindig bekapcsolja a TV-t!
Ezen kívül meg Hyperion is van már kialakitva nálam, és LEDekkel együtt már kevés neki az a kakaó amit a TV USB portja tudna biztosítani. Ezért nálam most egy külső tápegységről mennek a LED-ek amit lehet fel le kapcsolgatni, a Pi meg hogy ne kelljen kikelni az ágyból egy telefontöltőről megy 0-24h-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi