- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
ha a szolgaltato nem ad 'kulso' IP-t, akkor azt 'onmagadban' nem fogod tudni megoldani, mindenkepp kell hozza valami 'kivul'
ez az amit en erintettem a vegen
nalam a kovetkezokeppen mukodik:
a malnarol csinalok egy reverse SSH tunnelt a VPS-emre (ez az egesz lenyege, hogy legyen egy server a neten amire tudsz SSH-val kapcsolodni), onnantol kezdve a VPS mar latja a malnat
es ha latja a malnat, akkor tokmindegy hogy melyik portjat, nem csak ssh-t hanem akar a 80-as portot is lehet igy tovabbitani -
Már nincs...
Nem találtam meg én sem, megnéztem a rendelések között, és ott van a tetején, hogy "The listing below has been updated by the seller, but you can see the item you purchased."
Gondolom rájött, hogy nem volt jó bolt, és drágította vagy levette...
Most már tényleg csak 10k-ért van. :S Basszus, mák hogy vettem10 ezrem nem lenne rá.
Csak ilyen 10-11k körül vannak :S -
PandaMonium
őstag
Port forwardolás kell neked pedig. Nem bonyolult a dolog, beírod a port tartományt és a gép helyi IP címét (statikus IP erősen ajánlott ha nem akarod újra állítgatni az egészet naponta) és a protokollt (UDP/TCP/mindkettő) és kész vagy. A no-ip csak annyit csinál, hogy automatikusan frissíti az általad kiválasztott DNS-t az aktuális IP címedre, de őt marhára nem érdekli, hogy ezen belül "melyik gépre menjen", ezt már a router dönti el a port forwardolással. Én sem vagyok nagy networking guru de ennyire azt hiszem még értek hozzá; Ha mégis hülyeséget írtam akkor bocsánat, majd kijavítanak a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest