Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszlo
csendes tag
Nagyszerű cikk! Én is csináltam már mindenfélét a "málnámból", de ezt a Calibre cuccot nem ismertem eddig. Már ezért megérte elolvasni a cikket. És mivel viszonylag "nagy" olvasó vagyok meg is csinálom a saját gépemre ezt a könyvtárasdit.
A Brogyi kolléga által említett scriptet csak ajánlani tudom, én is azt használom. Szerintem átláthatóbb lesz a felülete a transmissionnek és még plusz opciókat is kínál az alaphoz képest ha jól emlékszem (már nagyon régóta ezt a felületet használom, ezért nem emlékszem mik azok az opciók amik az alap felületen nem érhetőek el...). Illetve bármikor vissza lehet állni az alap kinézetre, sőt ha mobil eszközzel nyitod meg az oldalát akkor automatán egy arra optimalizált oldalt nyit meg (de mobilon is átállítható, hogy ezt a nézetet nyissa meg, ami linkelve is volt...)
Köszönöm mégegyszer!

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest