- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
Nagyon tetszik a cikk! Igaz en Cubie vonalon csinalgatom ezt Debian alappal
En a kepeket owncloud segitsegevel szinkronba tartom ket laptopon. Bitonsagi mentesnek az egyik gepen beallitottam heti backuppot a Kepek mapparol /Meg ha mar alapon akkor a homet is mentem/ az a backup titkositva felkerul egy kulon particiora a Cubien es var a seggen...
Kesobbiekben olyat is szeretnek hogy ezek a biztonsagi mentesek /gep, kepek es telefon programok/ egy kulso vinyora keruljenek ami titkositva van.
Pl havonta felcsatolja maganak, majd atszinkronizalja hogy ne keljen ujrairni foloslegesen es ha minden kesz lecsatol.Ezt hogy lenne erdemes veghez vinni szerintetek?
Fentebb olvastam biztonsagi megoldasokrol is kulso elereshez. Azokrol is irhatna valaki aki ert hozza
Hogy erdemes internetre tenni a kicsiket hogy az biztonsagos legyen?...
Egy elsos hszbol pl ezek voltak javasolva:
- RADIUS kiszolgáló telepítése és behangolása, így "feltörhetetlen" lesz a hálózatod (legalábbis könnyebb lesz feltörni a szomszéd wifijét és téged békén hagynak)
- Samba kiszolgáló telepítése, központi felhasználóhitelesítéssel.
- Távoli elérés biztonságosabbá tétele VPN kiszolgáló telepítésével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest