Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
Szia!
Most végre időm is volt rá és nem is felejtettem el megnézni az Xbian-t
.Sajnos, amiket írtál, nem tudtam kipróbálni, mert bejelentkezést kér. Egészen pontosan ezeket írja ki:
"XBian GNU/Linux 8 xbian tty1
xbian login:"Korábban ez nem így volt, de nem is értem, miért, mert senki sem nyúlt hozzá. Kizárólag az automatikus frissítés jöhet számításba, mert azt rögtön végrehajtja, amint hálózathoz jut. Utána ki is írja, hogy az ilyen-olyan összetevőt frissítette.
Lényeg, hogy találtam egy fórumot, amelyben a FAQ szerint "xbian" és "raspberry" az alapértelmezett belépési név/jelszó. Nálam ezzel nem működik, hibás jelszóra panaszkodik.
Öreg vagyok én már ehhez, inkább feladom. Maradok a windowsos asztali gépnél ezen pedig élvezem a filmeket
.Neked viszont nagyon szépen köszönöm a tippeket és a segítséget! Jól esik a szándék, a végeredmény igazán nem rajtad múlt.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- LG LCD és LED TV-k
- Alkoholista nevelde
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.