Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mickey5
csendes tag
Szia!
Most végre időm is volt rá és nem is felejtettem el megnézni az Xbian-t
.Sajnos, amiket írtál, nem tudtam kipróbálni, mert bejelentkezést kér. Egészen pontosan ezeket írja ki:
"XBian GNU/Linux 8 xbian tty1
xbian login:"Korábban ez nem így volt, de nem is értem, miért, mert senki sem nyúlt hozzá. Kizárólag az automatikus frissítés jöhet számításba, mert azt rögtön végrehajtja, amint hálózathoz jut. Utána ki is írja, hogy az ilyen-olyan összetevőt frissítette.
Lényeg, hogy találtam egy fórumot, amelyben a FAQ szerint "xbian" és "raspberry" az alapértelmezett belépési név/jelszó. Nálam ezzel nem működik, hibás jelszóra panaszkodik.
Öreg vagyok én már ehhez, inkább feladom. Maradok a windowsos asztali gépnél ezen pedig élvezem a filmeket
.Neked viszont nagyon szépen köszönöm a tippeket és a segítséget! Jól esik a szándék, a végeredmény igazán nem rajtad múlt.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.