Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
De mi a megoldás? Jó ez így? Neveljük a társadalmat tiltással? Ez az antirasszista (ez egy olyan vicces szó
) gyűlőlködés pont, hogy csak ront a helyzeten. Ha nem ilyen hangulatkeltő módon foglakoznának vele, akkor nem lenne baj. Pl USA-ban nagyon régóta van náci párt, meé fel is vonulhatnak, aztán mégse jutottak hatalomra, sőt. -
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Na ez akkora lufi, hogy röhej.
Természetesen ez egy rendkívül ízléstelen, szar vicc, én se engedtem volna megjelenni. S most ezen lovagol minden média. A vicc mindig arról szól, hogy valaki megszívja, s ugye sztereotípiákra is épít. Akkor most tiltsuk be a zsidó, néger, cigány, stb vicceket? Nem hiszem ezek a viccek okozzák a rasszizmust.Szerintem inkább az a vicc, hogy a vicceket egyesek túl komolyan veszik. Ha ezen az úton elindulunk, akkor a végén ott leszünk, hogy kussolni kell, mert a végén még valakit megsértesz. Mondjuk ez egy szinten már megvalósult, úgy hívják, hogy safe space. De ez már nem is liberalizmus, hisz nincs humorzéke, korlátozza a szólásszabadságot, továbbá kirekesztésről és megbélyegzésről szól.
-
válasz
üzenetére
Na várj. Attól még, hogy attól még hogy utálod a liberálfasizmust, a másik oldal nem lesz hitelesebb, max viccesebb. Pont ezzel a logikával működik a politika, hogy mindenképp oldalakra kell állni. Lásd a mostani a Putyin-imádatot. Megutálták az emberek a nyugatot, s ez lett belőle, mert hogy muszájvalahovatartozni. Trump is hasonló okok miatt lett megválasztva, bár az a téma azért összetettebb.
A kuruc egy kutya, ugyanaz mint a többi. Csak nem nácizik / rasszistázik / stb mindenre, hanem zsidózik / cigányozik / stb.
-
Ez most nem illuminati, félre ne értsd.
Nem tudom emlékszel-e arra, amikor a hirtv indult, akkor fidesztévének is hívták, mivel az volt kb az egyetlen, ami szembement a többivel. Kb akkor indult el a másik oldal TV-s médiája. A retek meg a tv2 az egyértelműen egy oldalon van. Nem egy kézben, de egy oldalon. És ugye utóbbi próbálja majmolni az előzőt, bár ez elég ciki már úgy is, hogy a nevében benne van, hogy örök másodikok. 
-
-
Régen se volt jobb a helyzet, akkor csak a másik oldalnak volt saját médiája, az ő kezükbe volt minden. Néhány éve persze ez most megváltozott. Talán a kurucinfo volt az első ilyen. Na, hát az olyan is, s ami különösen vicces, hogy kuruclogikával nézve a site-ot labancok üzemeltetik.

-
Olvasni kell mindent. Kurucot meg indexet, 444-t meg 888-at is, aztán átlagolni, így létrejön a 666, amivel arra a következtetésre jutsz, hogy az AntikrisztusTV a leghitelesebb forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) gyűlőlködés pont, hogy csak ront a helyzeten. Ha nem ilyen hangulatkeltő módon foglakoznának vele, akkor nem lenne baj. Pl USA-ban nagyon régóta van
Természetesen ez egy rendkívül ízléstelen, szar vicc, én se engedtem volna megjelenni. S most ezen lovagol minden média. A vicc mindig arról szól, hogy valaki megszívja, s ugye sztereotípiákra is épít. Akkor most tiltsuk be a zsidó, néger, cigány, stb vicceket? Nem hiszem ezek a viccek okozzák a rasszizmust.