Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak azt felejted el, hogy a Fractal alaplaptálca részének az 1/3da ki van szedve, hogy ne kelljen az alaplapot is kiszedni egy normális procihűtő leszerelésénél. Na meg az általad említett házak nagyobbak és elviekben vastagabb lemezekből készült és mégsem nehezebb a Fractal megoldásánál az R4 üresen 12,3kg. Csavarok nálam egyedül a vga esetén kell használni a csavarhúzót, de ott is csak azért mert a vga rálóg kb 2cm-t és nem fér oda a kezem normálisan, az összes többi csavart ki tudom tekerni kézzel, ki van szedve a középső hdd keret, ami által elég sokat veszít a stabilitásából, de így sem csavarodik meg a ház. Ventilátor a gyári 2db 14cm-es ventilátor meg a többi is le van szabályozva 5V-ra és nincs hangja a gépnek és nem is melegszik túl, aludni is lehet mellette, nincs benne hdd, ami kerregne, hdd-k a nasban vannak az meg a konyhában. Csak a Te kedvedért megnéztem, ráültem a házra a 82kilómmal és egy hang nélkül elviselte, így nem tudom mit vársz még egy ilyen háztól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Copper hűtőbordák
- Phanteks Eclipse P600S Tempered Glass ház eladó extrákkal!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Keresünk dokkolókat
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest