Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomassy00
üzenetére
Én sem, csak azt állította, hogy csavarodnak a Fractal házak, én meg ezzel magamnak cáfoltam az állítását, mert az R4 minden gond nélkül elbírt úgy, hogy csak az alsó hdd keret van benne a középső 5 helyes ki van szedve, az lemaradt, hogy a lábaimat is felemeltem a földről. Szerintem a felhasznált műanyaggal sincs gond, ebben az ársávban mások se használnak jobbat.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak azt felejted el, hogy a Fractal alaplaptálca részének az 1/3da ki van szedve, hogy ne kelljen az alaplapot is kiszedni egy normális procihűtő leszerelésénél. Na meg az általad említett házak nagyobbak és elviekben vastagabb lemezekből készült és mégsem nehezebb a Fractal megoldásánál az R4 üresen 12,3kg. Csavarok nálam egyedül a vga esetén kell használni a csavarhúzót, de ott is csak azért mert a vga rálóg kb 2cm-t és nem fér oda a kezem normálisan, az összes többi csavart ki tudom tekerni kézzel, ki van szedve a középső hdd keret, ami által elég sokat veszít a stabilitásából, de így sem csavarodik meg a ház. Ventilátor a gyári 2db 14cm-es ventilátor meg a többi is le van szabályozva 5V-ra és nincs hangja a gépnek és nem is melegszik túl, aludni is lehet mellette, nincs benne hdd, ami kerregne, hdd-k a nasban vannak az meg a konyhában. Csak a Te kedvedért megnéztem, ráültem a házra a 82kilómmal és egy hang nélkül elviselte, így nem tudom mit vársz még egy ilyen háztól.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Civilization VII
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- További aktív témák...
- Fractal Design North Charcoal Black - lemezes oldalú
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Minőségi tápegységek,650-1400W-ig,számlával,garanciával,EVGA,HP,FSP,Cougar,Cooler Master,stb
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2027.08
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest