- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Én gondolkoztam egy sima 8800 GT-s AMD-s cpu-s fiziksz bemutatón, ilyen párosítással a lehetőségek hiányában nem igazán élhetek.
De lehet összedobom mégis, habár én az igazándiból arra akarok fényt deríteni hogy mennyire éri meg (jelenleg) ezekben és (esetleg majd, főleg UT3+ motoros játékokkal) más programokban a fiziksz használata, esetleg később bővíteni egy második (8500GT 8600GT) karival hogy dedikált fiziksz kártya is legyen!Viszont egy kicsit belenyultál a resetelgetésbe (gondolom én ez volt a baj), de ez a két kép nem csak a 8500GT órajelében különbözik:
Alap 8500 : [link] itt cpu:3.7GHz
Tuning 8500 : [link] Itt már alapot mutat a GPUz azaz cpu:2.7GHz
Lehet, hogy emiatt nem volt tényleges különbség???Az is vicces, hogy, hogy sikerült csak a Win legujabb verziójával rendes 1920*1200-es képet lőnöd, a többinél nagyobb a kép pár pixellel, ez egy érdekes dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest