Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Én gondolkoztam egy sima 8800 GT-s AMD-s cpu-s fiziksz bemutatón, ilyen párosítással a lehetőségek hiányában nem igazán élhetek.
De lehet összedobom mégis, habár én az igazándiból arra akarok fényt deríteni hogy mennyire éri meg (jelenleg) ezekben és (esetleg majd, főleg UT3+ motoros játékokkal) más programokban a fiziksz használata, esetleg később bővíteni egy második (8500GT 8600GT) karival hogy dedikált fiziksz kártya is legyen!Viszont egy kicsit belenyultál a resetelgetésbe (gondolom én ez volt a baj), de ez a két kép nem csak a 8500GT órajelében különbözik:
Alap 8500 : [link] itt cpu:3.7GHz
Tuning 8500 : [link] Itt már alapot mutat a GPUz azaz cpu:2.7GHz
Lehet, hogy emiatt nem volt tényleges különbség???
Az is vicces, hogy, hogy sikerült csak a Win legujabb verziójával rendes 1920*1200-es képet lőnöd, a többinél nagyobb a kép pár pixellel, ez egy érdekes dolog!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bekékült a Pixel 10a
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)