Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
A képek valóbasz szerkesztve vannak, de csak vágtam belőlük, hozzá nem adtam. Mivel ki van terjesztve az asztalom mindkét GPU-ra így két windows asztalom is van különböző felbontásokkal, a print screen gomb megnyomása mindkettőt rögzíti abban a pozícióban ahogy én elhelyezem az asztalbővítményt. (ugyan az mintha 2 vagy 3 külön monitorom is lenne...) Tehát az 1920x1200-as elsődleges asztal mellé (vagy alá, fölé, ahova elhelyezem, de valahol lennie kell) mindíg beficcen egy csont üres (se ikonok, se starmenü, csak üres desktop háttér) második asztal is. Ezt igyekeztem levágni, hogy ne okozzon félreértést (mert én se látom soha azt az asztalt hacsak át nem váltom a monitor bemenetét, de nincs is ott semmi látnivaló, mert az a másodlagos asztal, oda csak akkor kerül ablak ha direkt áthúzom oda az elsődlegesről, nem akartam hogy a jobb felső sarokban ott ficegjen egy 800x600-as üres windows háttér, alatta meg kitöltő feketeség 1200 képpontig...) De úgy tűnik a paintnak nem mindíg sikerül a megfelelő szélességre vágni a képet.
A CPU mindíg 3,6Ghz-en ment, csak az ESIST és C1 Enchanced Halt engedélyezése miatt visszaveszi a szorzót 8-ról 6-ra mikor nincs eléggé terhelve a proci.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Windows 11
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest