Hirdetés
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
nem vírus, de nekem a hp laptopom a saját (vagy a synaptic - nem emlékszem) touchpad driverétől úgy összefosta magát a win7, hogy újra kellett rakni az egészet, se csökkentett mód, se repair cd, se system restore point, semmi sem működött.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mrlt
tag
Microsoft-nak van egy kis programja ami Win7 .iso-ból telepítőt csinál pendrive-ra (4gb), és soha többé nem kell dvd-t írni.
[ Szerkesztve ]
Go Pack Go!
-
proci985
MODERÁTOR
pedig létezett, csak a szájhagyomány útján kissé torzult. chernobyl, aka CIH volt a neve link.
nem havonta, hanem évente egyszer ütött be és nem 28, hanem 26.án. bár a későbbi variánsa már havonta ment (CIH v1.4/CIH.1019).
"CIH's dual payload was delivered for the first time on April 26, 1999, with most of the damage occurring in Asia. CIH filled the first 1024 KB of the host's boot drive with zeros and then attacked certain types of BIOS. Both of these payloads served to render the host computer inoperable, and for laymen the virus essentially destroyed the PC. Technically, however, it was possible to replace the BIOS chip, and methods for recovering hard disk data emerged later."
nekem kukázta egyszer a bootszektoromat (vinyó túlélte), a biost a közben benyomott reset megmentette.
először csak fertőzött, tehát ha a dátum nem csinált semmit, akkor inaktív volt, csak éppen összefertőzte az összes exét. mellette -egyik elsőként- beette magát a bootba, szóval eléggé necces volt leszedni. csökkentett módban ment, de úgy meg pl a norton antivirus nem volt hajlandó elindulni. f-secure ment, dos promptból szintén ki lehetett gyomlálni. amiatt is volt necces, mert sokáig nem is tűnt fel senkinek a létezése, és eszméletlenül elterjedt volt. pl a SiN nevű játék demojára (és ezzel pl a PC Guru cd mellékletére, itt még évekre vagyunk az elterjedt lakossági adsltől) is felkerült.
a dátum átállítása egyébként tényleg védett ellene.
Azt viszont nem hiszem, hogy bárhogy el lehet érni azt, hogy windows alól kukázzon egy alaplapot...én ezért is nem hittem el.
pedig dehogynem.... korai vírusok még általában nem adatokat loptak.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Nordic
Közösségépítő
Valaki hasonlóan fog járni mint te ...most jelentették a Modkerben
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Ha igazán mazochista vagy, leszeded, hátha ezúttal átmész a vizsgaprogramon, és nem fagy ki a tudásodtól a gép.
"Mondjuk aki megír egy vírust, nem áll sok pluszból, hogy 28.-ára időzítsen, de akkor max mindig visszaállítod a windows naptárát " - Azt viszont nem hiszem, hogy bárhogy el lehet érni azt, hogy windows alól kukázzon egy alaplapot...én ezért is nem hittem el.
-
raczger
őstag
És most is nemrég feltűnt ugyanazon az oldalon ugyanúgy kresz tesztnek álcázva a vírus, hihetetlen...
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
raczger
őstag
Ahhoz képest itt a ph-n akkor nem nagyon tudtak segíteni. A folyamat neve mcaudpate.exe volt, ami ugye hasonlít a mcafee vírusírtó nevére, de nem az.
(#6) Nordic: még az infótanár se merte bekapcsolni a gépeket? Mondjuk aki megír egy vírust, nem áll sok pluszból, hogy 28.-ára időzítsen, de akkor max mindig visszaállítod a windows naptárát
-
Nordic
Közösségépítő
Régen nálunk a suliba terjedt olyan pletyka, hogy van valami vírus, ami minden hónap 28-án szétb*ssza a BIOS-t kukázva a lapot. Persze a sok hiszékeny birka elhitte, és 28-án nem voltak hajlandóak bekapcsolni a gépet... Én persze nem f*stam, mivel akkor még nem is volt saját gépem, de nem nagyon hittem hogy ilyen létezik.
(#4) raczger: Akkor is csúnya fiú vagy, tessék újra letenni a kressz-vizsgát, és akkor megtudod, hogy mit tudsz. Még a végén becsönget hozzád az artijóska, hogy mekkora kárt szándékoztál csinálni a program alkotójának.
-
raczger
őstag
Még annyit topik indításként leírok, hogy kb 5-6 éve szoptam be az eddigi legroszabb vírust. Pendrive-on terjedt, hozzám is úgy került. Bármit rádugtál a gépre azonnal ráment a pendrive-ra és ha azt az eszközt (legyen akár mobil, pendrive, külső vinyó stb...) pedugtad a gépbe azonnal feltelepült oda is és máris futott a háttérbe. Eléggé ette a procit és a memóriát, szóval zavaróan belassult emiatt a gép. Nod, norton ...... avg .... semelyik vírusírtó nem használt, talán valami ismeretlennel sikerült végleg kiírtanom hosszú idő után.
-
KYZRR
őstag
Eéőször azért nem indult el, mert a program tudta, hogy Te vagy STIG..
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Nordic
Közösségépítő
Hát igen...a warez az ördög játékszere
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest