Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Höhö, egy Esmy

Részemről máig is köszönettel gondolok vissza arra, hogy viszonylag hamar találkoztam az angol nyelvvel és sikerült megszeretnem, máig is egy fontos dolog az életemben, és talán nem elhanyagolható, hogy még mindig van benne némi szinkrontolmács-ambíció. Viszont el kell ismernem, hogy tényleg igen kevesen vagyunk, akik rendesen beszélünk akár egy idegennyelvet is.
Ezt sajnos az oktatás színvonalán kívül másra nemigen tudnám fogni, hiszen egy mai kamasz már nap mint nap találkozik angol szövegekkel, mégsincs annyi a tanárokban, hogy erre a "tapasztalatra" alapozva kihozza belőlük a legtöbbet. Vagy mert nem tudják, vagy mert nem akarják, vagy mert bizonyos korlátozások nem is teszik nekik lehetővé, hogy rendesen átadják a tudásukat. Nekem szerencsém volt, a sors 2 nagyon jó angoltanárral hozott össze középiskolai tanulmányaim folyamán (főiskolán még többel, de az külön történet volna).Azt is észrevettem viszont, hogy a környezetemben azért egyre javul azon emberek aránya, akik lepakolják a középfokú nyelvvizsgát, vagy legalábbis úgy tudnak megírni egy üzleti ajánlat esetében épkézláb levelet, hogy nem kell hozzá segítséget kérniük.
Nem tudom, országosan vajon mi felé tendálunk, mindenesetre a környezetemben azért javul a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest