- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Na itt egy kis update.

A virág direkt van benne.
-47kg összesen, 5 hónapja edzés, 2.5 hónapja normál, keményebb diéta.
Kisgatyában még nem vállalom magam.
Van még bőven zsír...
-
t1
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ennyi
Csak akarni kell 
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére

-
t1
veterán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek ha sikerült átlépni a 100kg-ot akkor majd jelentkezem

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
RexMaximus
üzenetére
Nem ismernek rám, volt aki elment mellettem...
A bőröm még nem teljesen jó, de lassan alakulgat. -
RexMaximus
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem semmi. Regi ismerosok mit szolnak? excsajok?

Borod eleg szepen osszehuzodott azert. Hat... ossze kell szednem magam, magas a merce

-
Rabbitf_24
addikt
-
t1
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Célok... hm első körben közel járok hozzá 95-100kg-ot szeretném tartani tovább nem fogyni és az edzés részére koncentrálni, ebből a súlyból szálkásodni
Végre megindult kicsit ma reggel 105.8kg voltam 
RexMaximus
Köszönöm szépen, nálam ez úgy történt, hogy a felszedett sok kg-ot egész napos nassolással kóstolással (szakács vagyok kötelező) majd a műszak utáni éjszakai kajálással értem el. Annyiban változtattam meg, hogy semmi felesleges nassolás nincs, kóstolni meg annyit amennyi éppen szükséges és szépen étrendet kialakítani, reggelre ment minden akár fehér kenyér is ( már leszoktam róla, Aldi/Lidl árul fasza szénhidrát csökkentett "kenyeret") délben is ettem szénhidrátot de főleg fehérjét este 6 után nuku szénhidrát a vacsorába is csak annyi van amennyi a zöldségekben salátában megtalálható semmi tészta / burgonya stb ez mellet meg sok csirkemell halak amiken élek azóta is
Edzés része meg az elején heti 3x kardió most heti 3x gyúrás 1x kardió 
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
azért 3 hónap alatt 30kg... Az egy kemény elhatározás volt.

Kardiót ne csökkentsd, heti 4 vagy minden másnap menjen, ha van rá lehetőséged.
Reggel tekerek (vagy köredzést tolok), délután edzek még manapság is, így 2x felpörgeted magad 1 nap.
Én otthon edzős típus vagyok, ha a kollégám elcsábít, akkor szombatonként átnézek az Emotionbe. Fegyencedzést tolom, nekem bejött.
Csak így tovább! Mik a céljaid?
-
t1
veterán
Gratulálni szeretnék neked nagyon durván nyomod én még csak álmodok ennyiről

Én is hasonló életmód váltásban vagyok, leginkább kisfiam születése vett rá és ő motivál benne, január 22-én kezdtem el a történetet 143.3kg-ról jelenleg 107.5kg vagyok
2 hónapig csak kardió volt most heti 3x "gyúrás" és 1-2 kardió van talán ezért is lassultam be a fogyással szépen alakul a dolog jött fel az erő is.
Itt egy before - after kép ( itt 114 voltam még 1 hónapja ) : [link]Amúgy melyik teremben edzel? Én Coloniában nyomom, talán hatékonyabb is lehetnék de az időm a munkám miatt nagyon szűk

-
Rabbitf_24
addikt
Mai edzés egy újabb mérföldkő. 5x10 húzódzkodás vállszélességben tenyér kifele néz. Ez után váltva 5 körben: 10 húzódzkodás vállszélességben + 30 guggolás mindkét kezemben 12kg-al. A végén még széles fogásban húztam 8-at mellhez oszt csöcs.

-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Huhh, azt nem csodálom, egyszer kellett fát hasogatnom, másnap nem tudtam a kezem a fejem fölé emelni.
Megvolt a mai futás, 30km, 2:29:49, szerintem az állóképességgel nincs baj, pedig a 26 fok és a tűző nap nem segítette a dolgot.

Riport mindenképpen lesz, ha túlélem.
Bár ez a mostani hétvégi kombó bizakodásra ad okot, hogy képes vagyok rá. -
deicide
veterán
Fogyni már nem fogok, mert amit elégetek, vissza is töltöm. A június 7-8-i erőpróbára edzem az aerob kapacitást, 7-én Velence 10X, azaz 10db Velencei-tó kör bringával, 280km, másnap pedig Keszthely maraton, 42km futás.

Ez olyasmi, amiben annak ellenére nem vagyok biztos, hogy menni fog, hogy jó erőben érzem magam. -
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Uhh, az igen, én simán felborulok, ha megpróbálom.

Ma "kicsit" legyaláztam a testem. a bringán. 6:15:00, 200km, 31.5km/h átlag, ~5000kcal, idáig 7L folyadékot toltam be és még nincs vége a napnak.

-
Rabbitf_24
addikt
Rápróbáltam az egykezes fekvőre, 2-2 ment.

Azt hittem, hogy ettől még messze vagyok.
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ezért iszom ha kell ha nem.

-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha nincs verseny, akkor meg is van kb, de versenyes héten vissza kell fognom kicsit, hogy a 3-4-5-6 óra alatt ne kelljen megállnom üríteni, mert akkor oda a verseny. Ehhez vissza kell venni hét közben. Aztán persze ha vége az eseménynek, bedöntök aznap 4-5 litert este.
-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Csak víz, vagy a reggeli és esti tej is számít? Mert napi 1 liter tejet iszom kb és azon kívül 2-3 liter vizet/szörpöt.
-
eddie17
addikt
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted de azért bele vau-vau.

4-5 liter az én fogyasztásom, gondolom az övé se kevesebb.
a tiéd se legyen sokkal kevesebb! -
RexMaximus
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Rendben, mar teljessen belezavarodok ebbe az off nem off dologba

Meg egy kerdes - napi mennyi vizet iszol?
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
RexMaximus
üzenetére
Persze, olyanra írom, amilyet szeretnétek. Ne tedd offba a hozzászólásokat.

Hiába teszek meg mindent, sajnos a hasamon látszanak a fogyás nyomai. Főleg most, hogy már tartósan 80 kg alatt vagyok. Nagyon sok vizet iszok, mozgok. Ha mindezek nem lennének, akkor szerintem nagyon csúnyácska lenne, így azért még elviselhető. (Inkább élek ezzel, mint egy hordós hassal.
) -
RexMaximus
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
kerhetunk/hek esetlek olyat, hogy start idopont meg kronologiai sorrend is legyen? Topicnyito blogbejegyzest nezem meg olvasom a topicot, de mar eleg hosszu lett es belezavarodok
Pedig kivancsi vagyok 
Borod foleg has keruleten milyen allapotban van? Folyamatosan huzodik ossze?
-
Rabbitf_24
addikt
Az 1 éves összefoglaló írás (az alap topic kibővítése) június 8-án várható.

-
RexMaximus
senior tag
válasz
bullseye
üzenetére
Nem szeretem az ehhez hasonlo termekeket. Sem az igeretet. Miert?
Igen, van jo osszetevo ahogy nezem, ez vitan feluli. Viszont elso a taplalkozas. Ha pl napi elelembeviteled foleg peksutibol, tesztabol stb all akkor tolhatod, a felsorolt betegsegek ott leszenek.
Szerintem az elso a taplalkozas. A masodik meg a taplalkozas, a har….
. Ha a taplalkozas rendben van akkor egyebkent etrendkiegeszitobol is kevesebb kell. Vitamin, nyomelekere gondolok itt. Utana cel szerint kovetkezhetnek tovabbi kiegeszitok de elobb legyn meg az eros alap amire epitkezhetunk.Bevitt taplalekbol epul fel a testunk. Igy ennek minosege kritikus.
Ha tobb kaloriat viszel be mint amennyit megeszel akkor ez a szer sem fog segiteni. Ha kaloriadeficitbe kerulsz es fogysz, akkor meg minek ez a termek?

Kaloria onmagaban nem eleg, fugg a minoseg (osszetetel) is. Itt meg ember legyen a talpan aki kiigazodik azon, hogy mi az igazsag.
Ez utobbi meg a szemely felelosege, hogy elyik mellett teszi le a voksat. Mint feljebb irtam a "napi egy" etkezesrol. Itt is ugyanazt tudom - Utananezni, pro kontra, ki mondja irja, tanulmanyok (persze melyiknek hihetsz) stb.
De Rabbitf_24 ezen topicjat atnyalod (amit itt offolgatok tele eppen
)lathatod annyira nem letezik csoda, csak kovetkezetes megvalositas. Itt en sokszor megcsuszok 
-
bullseye
addikt
Ma kaptam az FB-től valami mágneses fogyasztó kamukérót, az nem is érdekes, mert totál baromság (25 napig jó csak a mágnes, utána újat kell venni...).
De ennek kapcsán valaki említette a Reg-enort, mint ami tényleg hat. Van valakinek tapasztalata, illetve jól sejtem, hogy ez kb. egy ketogén diéta, némi paló divatelemekkel, és ez hat benne, nem a vásárolt cucc?
-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Megszoktam a sorozatterhelést, tavaly október 16 óta egyetlen olyan nap sem volt, amikor ne csináltam volna valamit. Ma a tempó volt soron.
Amúgy rendes nyújtás és 8 óra alvás után úgy ébredek, mintha mi sem történt volna. De azért 1 éve ez nem így volt, nyilván, akkor egy ilyen után 2 nap pihi következett
Most már tényleg összeszedem valamikor az időm és faragok valami cikket logoutra, hátha inspiráló lehet mások számára, mint a Te történeted is!
-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Egészségedre!

Ma este meló után én is megadtam a testemnek, ami jár, 50km, 36,1-es átlag, 151-es átlagpulzus.
Most meg kirámolom a hűtőt.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Megvót, kiszívott a nap keményen.
Kellemes fáradtság, most pedig kóbász + zőccségek. 
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nekem az a zsoltár holnap reggel jön.

-
törölt tag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ez a warrior diet elég jó, nem tudom miért de nem vagyok éhes eddig, az esti annyit eszel amennyit akarsz dolog meg mégjobban tetszik

-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére

Nagyon adta a lábazás még ebben a melegben is.
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Túl sok az energia, vegyél vissza.

-
Rabbitf_24
addikt
válasz
RexMaximus
üzenetére
Hát ha 8 csavarral valamit ki tudok rántani a betonból, akkor ott már gond van.

-
RexMaximus
senior tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
nem tudod ezt magaddal "rantani"? Mondjuk en egy izzo cserenel is aramtalanitom a negyedet kb

Ne keljen annyit szaladgalni edzes miatt en az egyik kis szobat raadolztam a celra. Igaz egy erokeretett a hozza valo eszkozokkel igen nehez lenne feltunes nelkul elpakolgatni
.Danielssss
Szivessen

-
törölt tag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Köszönöm a tippeket

-
Rabbitf_24
addikt
Lecserélem a jó öreg állványomat erre, így legalább nyerek egy kis teret a nappaliban.

-
RexMaximus
senior tag
válasz
üzenetére
ha a warrior diet (wd)/ magyarul harcososok etrendjere gondolsz akkor erdemes elolvasni a konyvet. Nem egeszen arrol szol hogy napi egy etkezes es punktum. Ennek ellenere ezek szerint itelik meg, es verremeno vitakat eredmenyez
.Idoszaos bojtoles hatasairol gyakran forditott anyagot Radnai Tamas is a tesztoszteron.hu-n. (ettol fuggetlenul is erdemes atnezni)
Illetve a Primitiv Osero c. konyvben is hivatkozik a szerzo ra.
Ezeket at kell "nyalni" mert enelkul nem lehet megerteni, hogy pontosan mi is ez es hogyan/miert mukodik.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
üzenetére
Butaság, több szempontból is. Diétának ezt nem mondanám, mert a 3-4 nap után a fűrészport is megeszed, olyan éhes leszel, ha napi 1x kajálsz. Nem tudsz bevinni kellő vitamin és ásványi anyagot sem így. A húzós éhezések miatt többször fogsz mellékajálni és bukod az egészet. Egy normális, hosszú ideig fenntartható, jó alapanyagokból összeállított diétában vagy esetleg életmódváltásban kell gondolkodni. Ha sportolnál is mellette, akkor felejtsd is el teljesen.
-
törölt tag
A napi 1 evéses diétáról vélemények?
-
sith7
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
azon vagyok
, köszi a bíztatást 
-
Rabbitf_24
addikt
talán múlt héten voltam én is így. kivettem 1 nap pihenőt, bekajáltam aztán csináltam tovább. Egyél valami nagyon finomat, dőlj be este, rakjál be 1 filmet, amit már 3 hónapja meg akarsz nézni, holnapra felfrissülve kelsz.
sith7: köszönöm szépen! 10 kilót egy normális kajálással meg minimális mozgással hozni lehet, hajrá!

-
sith7
félisten
Egy szót tudok mondani:
Fantasztikus !

Most találtam meg ezt a blog - ot, néztem a képeket is, hihetetlen, őszintén gratulálok

Én is most kerültem hasonló cipőbe, nekem ha 10 kiló lemenne , már az jó lenne /89 - 79/ -
brownus
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
hetek óta lófasz motivációm nincs
gyenge fosnak is érzem magamde nem parázok rá, van ez így néha, lehet ez a hüje időjárás is közrejátszott. de ma megyek az orczyba, pár kör az avarpályán, majd vasazok egyet

btw, néha nem is árt egy kis pihenő (egykét hét)
csak az bosszant, hogy amit elterveztem ez év elején, az már nem fog össze jönni...
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Kapott elektromos stimulálást, masszírt, balzsamot, este még voltaren rákenődik. Meg egész nap tornásztattam.
Ha holnap reggel fel tudok kelni akkor sima ügy.
-
Rabbitf_24
addikt
Ma nagyon keservesen ment az edzés, a végére kész lettem, nem volt meg a kellő koncentráció, ez a meleg egy kicsit odaver a fejemnek. Kellemes bedurranás a kézben, a hátamat is érzem.

-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Értem, mondjuk azt is figyelembe kell venni persze. Nekem is volt gondom a térdemmel futás miatt csak akkor volt rajtam még 30 kiló plusz. De másfél hónap msm+glükó kombó megoldotta, azóta tökéletes.
Én meg tehetséges voltam, és lesérültem edzés közben. Meghúztam a hátam bal felét, így a bal karom és a fejem korlátozottan mozog és fáj.

Indul a rehab.
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
A nem kimaradt... teljesen hülye vagyok. Szóval azt írtam, hogy nem zsírégetés a cél.

Szerintem erőnlétre jobb a futás. Hamarabb átesel a kardió tartományba. Szerintem, de én nem értek hozzá.
Ezért jobb a tekerés zsírégetésre, de nálam pl. a kocogás is tartható aerob tartományba. -
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Attól függ mit akarsz elérni? Gondolom már zsír égetés a cél.

Nálam csak fél kiló ment le a héten... lusta dög voltam.
69.3 kg
Én most az aerob futásra teszem a voksom, jó idő lesz a jövő héttől. -
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Thx! Meg is szenvedtem vele, főleg az összesen 700 méternyi emelkedőn. Amúgy bolyban, ha sokan vagyunk, nem vészes tartani a ~40-45km/h-.t, de ha szakad a mezőny, akkor azért kemény.

-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Egészségedre!
Nekem megvolt életem első országúti kerékpáros mezőnyversenye, 130km, 3:36:20, 36,3-as átlag. Remegtem a végén én is, mint a nyárfalevél
-
Rabbitf_24
addikt
Ma volt egy kis konditerem, remegve értem haza... Most egy kis fekvés, aztán később egy kis tekerés.

-
Hege1234
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ha maradsz aerob tartományban akkor annak szép eredménye lesz! : )
-
Woodslave
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére

-
Hege1234
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
akkor egy héten 2-3 aerob-ot iktass be és meg is vagy
-
Hege1234
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
belefér

nálam minden héten egy nap bónusznap
(ált vasárnap)te meg már úgyis inkább tömegelésen vagy mint diétán
ott meg no para : ) -
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ma én is bűnöztem, a cégnél rendezvény volt és a megmaradt szendvicsből, sütiből bezabáltam. Jól megbüntetem magam 20x50 páros lábemeléssel mindjárt.

-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ez jó!
Idáig még nem jutottam el, de érlelődik.
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ez milyen új fajta ön kínzás?

-
Rabbitf_24
addikt
Tegnap este betoltam 12 db zabos muffint 1 üveg házilekvárral. CH betöltés nem szemét kajából completed. Eddig ma egy körtét és egy shaket tudtam legyűrni, lehet, hogy mára ez lesz az össz kaja.

-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Az enyém hazudik.

-
eddie17
addikt
Ma a lábedzés teljesen kinyírt.

Nagyon jó volt.
Érzésre megint megindultak a centik. Meg látványra is.
Meg a végén tényleg lefogyok.
-
deicide
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Zöld hajjal simán elmennél Hulk-nak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
faxa

-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Az a gond hogy még sok zsír van rajtam. Pedig a kilók nem ezt mutatnák. Eszem rendesen, edzek, és még is furán fogyok.
-
eddie17
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Anyám, mikor leszek ilyen szálkás.

-
Rabbitf_24
addikt
A mai edzés után egy kicsit bedurrant a testem.... [link]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
pgeneration
üzenetére
köszönjük, de kérlek ne spameld tele a topicot. 1x írtad már, aki látta az majd tesz vele egy próbát ha akar.
-
pgeneration
újonc
www.paleogeneration.hu
[link]próbáljátok ki...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Látszik, hogy volt benne munka. Most már élvezd a nyarat, aztán ősztől tömegelünk! 

A bőröm még nem teljesen jó, de lassan alakulgat.