- N€T0X|N: Stellar Blade után
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
De én szándékosan ábrázoltam így az embert
Pontosan, amit te is írtál, attól vagyunk mi fejletebbek!
Az ember az eszközeit már a fejletebb szellemi képeségének köszönheti!Mondjuk a Homo habilis-nek se volt különösebb előnye. Persze ő még jó szőrös volt. Viszont nem a bundája fejlődött, hanem tüzet rakott.
"Nos azért nem egészen így volt... ha nem volt képes a faj alkalmazkodni akkor kihalt és más faj vette át a helyét. " - ezt én egyértelműnek gondoltam, nem akartam még ezzel is húzni az amúgy vontatottra sikeredett írást =/
"Az embert ne az eszközei nélkül akarjátok megítélni... ennyi erővel az oroszlánt levágott karmokkal és kihúzott fogakkal is nézhetnénk... persze pofont még akkor is tud adni."
Csak azért tettem különbséget (szándékosan) mert a kettőt nem lehet összeegyeztetni. Legalábbis nem egyszerűen. Mivel az embernek szellemi fejlődés jutott, az állatoknak meg inkább testi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest