- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
huh, lemaradtam kicsit a fórumozó társakhoz képest
1. először is elnézést a tévedésért, tényleg a címlapra került az írásod, csak off kategóriába2. sokan írják, hogy az ember egyáltalán nem elveszett/gyenge, mert ott van a nagy esze amivel eszközt csinál, és ezzel jobbá válik minden állatnál
azt hiszem a cikknek pont itt van a lényeges kérdése:
- hogy lehet hogy odáig elélt az ember, ameddig kifejlődött a nagy agya (sok idő kell hozzá, és addig valahogy meg kellett maradnia fizikai gyengeségével és eszközök nélkül is)- másrészt miért csak az embernek vannak ilyen komoly eszköz alkotó képességei???
ha ez ennyire nyerő út az "evolúció mezsgyéjén" (mint látjuk az), akkor más állatok miért nem járták ezt az utat???és azt hiszem ez utóbbi kérdése a lényeges pontja a cikknek, legalábbis én így értelmeztem...
-
-
Dany007
veterán
Igen értem, ezért is írtam bele, hogy mindez még nem azt jelenti, hogy nem élnénk meg a természetben
"Az élet korai szakaszáabn a lábasfejűek népesítették be a tengereket, aztán kihalás, aztán a rákok, aztán kihalás, jöttek a halak, a szárazföldeken a rovarok, aztán kihalás, jötteka kétéltűek, kihalás, jöttek a hüllők, meg a dínók, megint kihalás, jöttek az emlősök és kb. itt tartunk most. Ezek mind mind kaptak esélyt az evolúciótól, de elbuktak. Mi is csak egy újabb próbálkozás vagyunk."
Hát erről a gondolatmenetről nem az a kép ugrott be, amint tudósok próbálnak összehozni valami értelmeset. És a sikertelen példányok helyett mindig újat kitalálni, ami valamivel már jobb mint az előző, de még mindig nem tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- OpenMediaVault
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest