- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
huh, lemaradtam kicsit a fórumozó társakhoz képest
1. először is elnézést a tévedésért, tényleg a címlapra került az írásod, csak off kategóriába2. sokan írják, hogy az ember egyáltalán nem elveszett/gyenge, mert ott van a nagy esze amivel eszközt csinál, és ezzel jobbá válik minden állatnál
azt hiszem a cikknek pont itt van a lényeges kérdése:
- hogy lehet hogy odáig elélt az ember, ameddig kifejlődött a nagy agya (sok idő kell hozzá, és addig valahogy meg kellett maradnia fizikai gyengeségével és eszközök nélkül is)- másrészt miért csak az embernek vannak ilyen komoly eszköz alkotó képességei???
ha ez ennyire nyerő út az "evolúció mezsgyéjén" (mint látjuk az), akkor más állatok miért nem járták ezt az utat???és azt hiszem ez utóbbi kérdése a lényeges pontja a cikknek, legalábbis én így értelmeztem...
-
-
Dany007
veterán
Igen értem, ezért is írtam bele, hogy mindez még nem azt jelenti, hogy nem élnénk meg a természetben
"Az élet korai szakaszáabn a lábasfejűek népesítették be a tengereket, aztán kihalás, aztán a rákok, aztán kihalás, jöttek a halak, a szárazföldeken a rovarok, aztán kihalás, jötteka kétéltűek, kihalás, jöttek a hüllők, meg a dínók, megint kihalás, jöttek az emlősök és kb. itt tartunk most. Ezek mind mind kaptak esélyt az evolúciótól, de elbuktak. Mi is csak egy újabb próbálkozás vagyunk."
Hát erről a gondolatmenetről nem az a kép ugrott be, amint tudósok próbálnak összehozni valami értelmeset. És a sikertelen példányok helyett mindig újat kitalálni, ami valamivel már jobb mint az előző, de még mindig nem tökéletes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest