- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
ezzel én sem
ezért nincs igaza a cikknek itt:
"Ma már nehéz elképzelni, hogy a nők még egy évszázaddal ezelőtt sem szavazhattak, nem járhattak egyetemre, nem lehetett saját vagyonuk, és gyakran még írni és olvasni sem tanulhattak meg. Így már nem is annyira meglepő, hogy a világ legnagyobb tudósai, művészei a férfiak közül kerültek ki. Morris elméletének igazát csak kb. 300 év múlva lehetne lemérni, amikor már mögöttünk lesz a nemek közötti egyenlőség három évszázada."- nem lesz ennek 300 év kifutása, mert kihalnak azok akik ezt erőltetik...
-
Dr.Anonymus
addikt
huh, lemaradtam kicsit a fórumozó társakhoz képest
1. először is elnézést a tévedésért, tényleg a címlapra került az írásod, csak off kategóriába2. sokan írják, hogy az ember egyáltalán nem elveszett/gyenge, mert ott van a nagy esze amivel eszközt csinál, és ezzel jobbá válik minden állatnál
azt hiszem a cikknek pont itt van a lényeges kérdése:
- hogy lehet hogy odáig elélt az ember, ameddig kifejlődött a nagy agya (sok idő kell hozzá, és addig valahogy meg kellett maradnia fizikai gyengeségével és eszközök nélkül is)- másrészt miért csak az embernek vannak ilyen komoly eszköz alkotó képességei???
ha ez ennyire nyerő út az "evolúció mezsgyéjén" (mint látjuk az), akkor más állatok miért nem járták ezt az utat???és azt hiszem ez utóbbi kérdése a lényeges pontja a cikknek, legalábbis én így értelmeztem...
-
Dr.Anonymus
addikt
"naja, amikor mérges vagyok, én ezt szoktam mondani Istenre. Ill. gondolni. Elvégre ha tényleg annyira "jó", és annyira mindenható, akkor miért hagyja, hogy a megannyi szörnyűség megtörténjen a világban."
erre minden vallás mást választ ad
van aki jó és rossz egyensúlyára hivatkozik
a kereszténység egyszerűen azt tanítja, hogy Isten demokratikus ezért nem erölteti rá magát az emberre, és az ember úgy döntött hogy nem kér a segítségéből és tud egyedül is élni, akkor élhet egyedül is, csak ne csodálkozzon hogy ekkora sz@rt csinál a világból mint amekkora...
mivel ez eléggé off, ezért bővebben lásd vallás topic -
Dr.Anonymus
addikt
szerintem nagyon jó a cikk
gyakran látom azt, hogy emberek sosem tudnak megállni és elgondolkodni ilyen alapvető kérdéseken, őrülök hogy bevállaltad (bár szerintem címlapos írásnak is szántattad volna)az előző hszekre reagálva:
"Én nem találom az embert túlzottan esendőnek. Az évezredek során nagyon jó öröklött védettségre tettünk szert egy csomó betegséggel szemeben."
-lehet, hogy az ember immunis bizonyos betegségek ellen
de mondjuk egy oroszlánnal, vagy akár egy csimpánzzal szemben sincs esélye
(amik egyébként szintén túléltek járványokat)"Az Isten témát direkt nem akartam belekeverni. Az talán majd egy következő cikk lesz "
legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Dell XPS M1330
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest