- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
válasz
DArchAngel #34 üzenetére
Csatlakozom. A beszéd és az absztrakt gondolkodás képességét sokan elbagatelizálják, pedig semmik lennénk nélküle. Ehhez jön még az agy tanulási képessége, ami egész életünkön át tart (legalábbis a jobbak esetében
)
Desmond Morris valami olyat vett észre, h az embert "a differenciált infantilizmus" különbözteti ,meg az állatoktól (játék egész éketen át). Az agy legfejlettebb részével, az ú.n. telencephalon kialakulásával jelenik meg a játék igénye az élőlényeknék, ami a többi állatnál csak a "gyermekkor"-ra szorítkozik, az enbernél egész életében tart (én pl. most kezdek sakkozni!). D. Morris: Csupasz majom c. munkája alapmű!Tüzi: Továbbra sem értem, h miért baj az, h az ember eszközöket használ? Nem értek egyet azzal, ha technika tart minket életben, ez igaz lehet a fejlett világra, a túlzottan munkamegosztásra specializálódott társadalmakra, de sok természeti nép él még rajtunk kívül szerte a földön. A puskás koma állhatna egy parittyával is, csak olyan képet ne mtaláltam.
Fura, h miylen sokan vannak rosszul az embertől, csupa mizantróp.Mit érne az egész teremtett világ, ah ne mlenne az ember, aki képes rácsodálkozni annak szépségére és összetettségére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest