Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok de nagyon fontos lenne ha le tudnám menteni, ill. áttenni a viber beszélgetéseimet az új telefonomra, sajnos nem tudtam, hogy nem lehet 2 telón egyszerre és így mikor beléptem az újon a régin már nem láttam a régi beszélgetéseket gondolom az új kódolás miatt. Sajnos nem is mentettem előtte drivre-ra . Elvileg ott vannak az adatok a régi telefonon, mert 159 MB-ot ir ki a viber.
Van egy leírásom, de sajnos nem értek hozzá ha leírná valaki lepésről lépésre mit hogy kell letöltenem hova mit írjak és a parancsokat nagyon megköszönném.Azt is megköszönném ha valaki tudja a viber PC-s verzióról, hogy lehet áttelni telefonra a beszélgetéseket (ott meg van minden) mert egy adatmentő cég azt írta meg lehet azt is oldani. Akár még fizetnék is érte ha valaki tudna nekem segíteni.
-
Dzseno
tag
Sziasztok!
Képeket lehetne valahogy pótolni? -
törölt tag
Ma épp droidteszteléseim közepette belebotlottam ebbe a képernyőbe:
Nos, elsőre lepucoltam az összes Java-t, majd registrypucolás és mindenféle pucolás után feldobtam a JDK-t és a JRE-t. Igen ám, de akkor se futott...
A környezeti változókhoz nem nyúltam! Minek? Azt a rendszer bejegyzi magának akkor, ha minden installálás jól ment.
Első körben még arra gyanakodtam, hogy a Windows 8.1 Enterprise nem tetszik neki. De nem így van! Illetve részben...Letöltöttem a 32 bites bites JDK-t és simán feldobtam a két másik 64 bites mellé. S mit ad Isten? Ment az install!
Illetve ment volna... Itt jön képbe a kompatibilitás. Nekem a 8.1 alatt a Win azt ajánlotta fel, hogy Windows 7-es kompatibilitási módba futtatja. Ezután viszont már minden remekül ment! -
törölt tag
válasz
szürke_tapir #13 üzenetére
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Fastbootban tudok másolni a telefonra zip fájlt?Nexus 4 em van és recoveveryböl telepittenék,de elöbb fel kell másolnom a fájlt.Lehetséges?
-
bubi92
őstag
uh de jól jött most ez a leírás!
-
ladaracer
csendes tag
Sziasztok!
Én valamiért nem tudom telepíteni az SDK programot. Kicsomagoltam a letöltött zip-et, majd indítottam az exe-t, felugrik egy pillanatra egy fekete ablak, és aztán semmi.
Valakinek esetleg hasonló?
-
zsegif
csendes tag
Hali. Kérhetném hogy a képeket töltse fel valaki az első hsz-ben. Köszönöm.
-
Gyapi95
csendes tag
Help ME!!Nemjelennek meg a képek
-
klambi
addikt
nadefiúúk!!!!!!
-
culaaa
csendes tag
nekem nem ment tovább a java sdk-nál pedíg backeltem is , újra is telepítettem a javat. semmi , pedíg fontos lenne hogy feltelepítsem .
valaki valami help -
bobojszan
tag
Én a 6. lépésnél elakadtam.
Abszolúte nem így néz ki a felülete a programnak, hanem így:
[link]
Így nem is tudom installáni azt az ADB cuccot -
six666
újonc
Egy szót sem szólhat SENKI !
Végre egy értelmes, lépésenként végrehajtható, ÉRTELMES segítség/segítő !
Köszi sok Android-tanonc nevében !
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest