Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
A környezettel kapcsolatban, semmi ilyesmi nem szükséges. Ne legyen napon, és ennyi.
Annyit mondhatok, hogy a régi lemezeim közül több százat kidobáltam, kb amikor elérték a 25 éves kort.
A CD-k közül, amiket modern 42x+ írókkal írtam, mindegyik halott volt, olvashatatlan.
Azok a CD-k, amiket régi 4x-es írókkal írtam, tökéletesen olvashatóak voltak, kb a lemezek 10%-án volt valamilyen olvasási hiba (pl 1 db halott szektor).DVD-RW és DVD+RW lemezek közül kb 50ból 1 db volt hibás (nagyon lassú, vagy 1-1 szektor olvasási hibája).
RW lemezeket persze nem dobáltam ki, némelyik már lassan a 30 éves kort verdesi.
Ezek a lemezek mind tokokban voltak a polcok sarkában. Van, amelyiket érte több-kevesebb fény, persze egyik sem volt direktben a napon.
Szóval inkább a CD-k a problémásak ebből a szempontból. DVD-kkel kapcsolatban jók a tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Hallott már valaki erről? Remélem nem csak kacsa, és lesz belőle valami. Már csak azt kell kitaláljam mit veszek rá....
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EKWB EK-KIT S360 (3831109863534) Komplett Vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest