- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
A környezettel kapcsolatban, semmi ilyesmi nem szükséges. Ne legyen napon, és ennyi.
Annyit mondhatok, hogy a régi lemezeim közül több százat kidobáltam, kb amikor elérték a 25 éves kort.
A CD-k közül, amiket modern 42x+ írókkal írtam, mindegyik halott volt, olvashatatlan.
Azok a CD-k, amiket régi 4x-es írókkal írtam, tökéletesen olvashatóak voltak, kb a lemezek 10%-án volt valamilyen olvasási hiba (pl 1 db halott szektor).DVD-RW és DVD+RW lemezek közül kb 50ból 1 db volt hibás (nagyon lassú, vagy 1-1 szektor olvasási hibája).
RW lemezeket persze nem dobáltam ki, némelyik már lassan a 30 éves kort verdesi.
Ezek a lemezek mind tokokban voltak a polcok sarkában. Van, amelyiket érte több-kevesebb fény, persze egyik sem volt direktben a napon.
Szóval inkább a CD-k a problémásak ebből a szempontból. DVD-kkel kapcsolatban jók a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1 humoros
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest