Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szép. Valóban. Piti lóvén múlik a becsület.
Idézet a szerzőtől innen:
"Közhely, de a mai világban nem lehet megbízni senkiben. Sajnos ezt én is megerősítem. Régebben elég jóhiszemű voltam ahhoz, hogy pl. előre küldjek, igaz nem pénzt csak mondjuk mobilt, de mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy még a legmegbízthatóbbnak tűnő embernél sem árt az óvatosság."
Csutkára igaza van. Bár nem azonos az eljárás, én is szívok, mert megbíztam valakiben, aki épp másoknak rója fel azt, amit ő is elkövetett. Lenyelte a lóvémat.Itt van a kutya elásva.
Itt pedig istenítésem, a szerző hálálkodása.Sok víz folyt le azóta a vén Dunán. A szerző szerez, méghozzá új, és még újabb telefonokat, hiszen ki akar tűnni az egyentelefon birtokosok táborából.
Teheti, van rá pénze.
Érdekes, 35 rugóért hirdeti a 85-öt érő csodát...Én mikor kapom vissza azt a kölcsönt, amelyet kéretlenül nyújtottam neki, és majd berosált örömében?
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest