Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Szép. Valóban. Piti lóvén múlik a becsület.
Idézet a szerzőtől innen:
"Közhely, de a mai világban nem lehet megbízni senkiben. Sajnos ezt én is megerősítem. Régebben elég jóhiszemű voltam ahhoz, hogy pl. előre küldjek, igaz nem pénzt csak mondjuk mobilt, de mára sajnos rá kellett jönnöm, hogy még a legmegbízthatóbbnak tűnő embernél sem árt az óvatosság."
Csutkára igaza van. Bár nem azonos az eljárás, én is szívok, mert megbíztam valakiben, aki épp másoknak rója fel azt, amit ő is elkövetett. Lenyelte a lóvémat.Itt van a kutya elásva.
Itt pedig istenítésem, a szerző hálálkodása.Sok víz folyt le azóta a vén Dunán. A szerző szerez, méghozzá új, és még újabb telefonokat, hiszen ki akar tűnni az egyentelefon birtokosok táborából.
Teheti, van rá pénze.
Érdekes, 35 rugóért hirdeti a 85-öt érő csodát...Én mikor kapom vissza azt a kölcsönt, amelyet kéretlenül nyújtottam neki, és majd berosált örömében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciókamerák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest