Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Nekem anno ASRock E350M1 deszka volt egy LC Power 1320MI házban.
Ott a BIOS tartalmazott egy olyan kapcsolót, hogy good night LED. Ez annyit tett, hogy a ledek fenyerejét kb 90%-kal csökkentette a BIOS.
Így ment évekig.
Az utód egy szintén Asrock QC5000-ITX lett. Ebből a BIOS-ból ez a fícsőr vagy kimaradt, vagy úgy eldugták, hogy 5 év alatt nem találtam meg... -
Pubszon
veterán
Igen, nem minőségi tápokat gyárt ahogy hallottam/olvastam róla, viszont ami ehhez jár, annak semmi köze az LC Powerhez.
A cikkben is írtam, hogy milyen picoPSU-t ad a házhoz.
Gondolom nagy mennyiségben megveszi és csomagolja a házakhoz.Viszont ami meglepett, az maga a ház minősége.
Durván jó anyaghasználat és illesztés az árához képest. Az egész ház 2 vagy 3mm-es feketére festett szálcsiszolt alumínium, minden csavaros, még a szellőzőrácsok is.
Nagyon kellemesen csalódtam!
-
Grats, jó kis gép, és még szépen is mutat!

-
M0ng00se
őstag
Építő jellegű hozzászólás következik: Laci Power

-
Pubszon
veterán
Köszi!
Direkt nem akartam lehúzni, jó ha világit, mert csak ennyiből tudom megállapítani hogy megy e a gép.
A poti 10 KOhm állásba állítva eléggé leveszi a LED-ek fényerejét.Szoftveres oldalon egy Win7 van és KODI a lejátszó.
Gondolkodtam LibreELEC vagy OpenELEC-en is, de végül maradok a Windowsnál.
Amit megfigyeltem, hogy egy FHD film lejátszása közben a CPU használat 20% körül mozog.
Nagyon keveset fogyaszt az egész gép, a tápegységet még csak langyosnak sem lehet mondani. -
pet007
aktív tag
Jo kis iras, en siman csak lehuznam azt a ledet az elejerol. Szoftveres reszrol is irsz majd? Erdekelne hogy mit tud kicsikarni magabol a kis j1900.

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi