Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is meg akarom nézni, de a kritikák miatt örülök, hogy nem b@sztam ki párezret mozira... barátnőmmel mentünk volna, de neki így már 99% hogy nem jött volna be... (mondjuk ő nem látta még az alien filmeket)
a 4. rész mondjuk közel nem olyan, mint a 2. (ami egyértelműen kedvencem), de abban is vannak nagy szövegek: pl ron perlman bunkóparaszt beszólásai
a 2. részben pedig vasquez-ék hozták a szintetsógorommal beszéltem hétvégén a prometheus-ról (óriási scifi-fan lévén megnézte még moziban 3d-ben) és egyöntetűen az volt a véleménye, hogy: baromi látványos, már-már megközelíti az avatar-t, de scifinek gagyi, lassú, vontatott
(ő mondjuk nem látta az alien filmeket, így a "kapcsolatról" nem tudott érdemben nyilatkozni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a 2. részben pedig vasquez-ék hozták a szintet
(ő mondjuk nem látta az alien filmeket, így a "kapcsolatról" nem tudott érdemben nyilatkozni...)