Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyho85
aktív tag
Én direkt megkértem mindenkit, hogy egy szót se szóljanak róla, kritikát se olvastam, hogy ne legyek előre elfogult. Ismerős útján sikerült ingyen beülni, de az tuti, hogy ha fizettem volna érte, sokkal cifrább mondatok hagyták volna el a számat, mint az, hogy nem bejövős.
És én is imádom az Alien 1-2-őt, pont ezért volt számomra olyan 5/10 a Promi. Szépnek szép, de olyan dolgok vannak benne, hogy csak úgy fogtam a fejem, sci-fi ide vagy oda. Nem kell mindent nekem se a számba rágni, jó a gondolkodós film, de ez akkor lesz egyben, ha kijön a másfélszer ilyen hosszú rendezői változat.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Eladó Akai MPK Mini MIDI controller
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest