- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
psyho85
aktív tag
"Még a bajusz előtti időmben édesanyámat több ízben a barátnőmnek nézték."
Már ne haragudj, de elsőre úgy olvastam, hogy "időben", és néztem, hogy anyukád tán pödörhető, somfordálós pecekbajuszt növesztett?
Bocsi!@hoffman_: az nem rang, az állapot!

-
Crystalheart
őstag
És akkor én mit szóljak? Még a bajusz előtti időmben édesanyámat több ízben a barátnőmnek nézték. Az oké, hogy neki ez bók, nekem nem annyira...
Mindenesetre még mindig simán tudok bemondásra diákjegyet venni a vonatra, hiába 3 hetente borotválkozom. 
-
hoffman_
nagyúr
-
psyho85
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
psyho85
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
psyho85
aktív tag
-
mexicanraven
senior tag
Oszt'?
Velem is volt már hasonló!
16 éves junkiek megkértek, hogy vegyek már nekik cigit a buszvégen, tőlem is elkérték a személyit, pedig mindjárt 21 vagyok! (a srác ma megismert és köszönt!!)
Jah és nekem is van érvényes diákom, pedig dolgozom és iskolába sem járok...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Иван
őstag
Nővérem (25 éves) sütött és vett hozzá sütőrumot. Elkérték a személyit, merthát nincs mese, alkoholos készítmény. Attól állnak csak be igazán a 18 alattiak.
Utána meg azt kérdezte tőlem, h ezt most lehetne bóknak venni, hogy 7 évet letagadhat?
-
Pukkancs
aktív tag
Ilyen velem is volt, egyik héten kb 5 napos bajusszal bementem és nem kértek semmit, most hétvégén meg frissen lehúzott arccal elkérte ugyanaz a csaj a személyimet

-
gabor85
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
nem, mert ki az a barom, aki egy borotvált 85 éves embert összetéveszt egy 16 éves suhanccal és személyit kér tőle?

btw tavaly tőlem ugy kértek személyit, amikor sörért mentem a közeli Tescoba egyetemről, hogy csapattal voltam, csapatcuccban, oriási Miskolci Egyetem felirattal a hátunkon meg mellkasunkon...kiröhögtem, letettem a pénzt és odébbálltunk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
psyho85
aktív tag
Akkor ez manapság elég common. Vagy csak sok a szép sudár legény, aki sokat letagadhat!

-
nincsisbéla
aktív tag
Velem is megesett már mindkét eset.

-
psyho85
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
-
Huma
addikt
Nem vagy egyedül. Én 31 éves vagyok és ha kulturáltan megyek be egy boltba, bárgyú bociszemekkel akkor velem is előfordul a mai napig is.
-
EczkE
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
EczkE
veterán
Na most akkor hány éves vagy?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert ha 85 évesen bejön ez a dolog, valahogy csak instant ranglépést intézek neked a rendszerben! (Már ha lesz még Logout valamilyen formában!)