Új hozzászólás Aktív témák

• Lami66

őstag

Fiamnak vettem egy Toshiba L500 laptopot 2009-ben I3-as procival, amikor elkezdte a középiskolát. Nem sokkal utána megkaptam a beszólást szakértőktől, hogy vazze a Toshiba talán még a Fujitsunál is rosszabb. Ezt a fiam nem tudta, így végigcsinálta az 5 éves gimit a Toshibával (nem bukott, hanem volt egy nulladik év amikor heti 25 órában angolt tanultak egész tanévben). Aztán elment egyetemre, vitte a Toshibát. Az alapképzés után kapott egy új laptopot amikor elkezdte a mesterképzést (Lenovo Legion Y520). A Toshiba hazakerült, a feleségem gépe lett. Azóta is rendszeresen használja. Persze nem gyári állapotban van, az egyetem kezdéshez kapott 8 giga ramot és egy Intel 120 gigás ssd-t. Kezdettől fogva hibátlan. 3 akku kopott ki belőle, de már évek óta akku nélkül használja. Kétszer volt szétszedve portalanítás és hűtőpasztázás céljából.
    Én magamnak is Toshibát vettem 2011-ben (tudom, rossz választás, de csakazértis) az L750-est. Azóta is azt használom otthon. Az is kapott 8 giga ramot, és egy szintén Intel ssd-t, de 240-est. Már nem hibátlan (igaza volt a károgóknak). A felfelé nyil nem működik, és a hangkimenet csak kb 10 másodpercig szól, aztán elhallgat.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák