Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Hello
En PSP tulaj vagyok szoval nem elmeltben szuletett a velemenyem hanem gyakorlatban!
Maga a konzol nagyon szep, jo az anyag hasznalat leszamitva az umd ajtot (kicsit olyan gagyi gyonge mechanikai szerkezet) Amikor kinyitottam a dobozt hatalmas csalodas ert, kaptam egy toltot, tobb millio oldalnyi leirast, magat a konzolt, FIFA09,es egy FIFA09 matricat.
Amit nem kaptam: adatkabel legalabb egy kisseb memoria kartyat na mind1 ha mar 50.000HUf ot kifizetek.
Ami fajo pont hogy keves a jo jatek hozza, psp re egyaltalan nem kellene FPS jatekot kesziteni semmi elvezet nincs benne! Amit viszont kellene sot kotelezo strategiai maszkalos.Udv tacsk0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest