Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tacsk0
aktív tag
Hello
En PSP tulaj vagyok szoval nem elmeltben szuletett a velemenyem hanem gyakorlatban!
Maga a konzol nagyon szep, jo az anyag hasznalat leszamitva az umd ajtot (kicsit olyan gagyi gyonge mechanikai szerkezet) Amikor kinyitottam a dobozt hatalmas csalodas ert, kaptam egy toltot, tobb millio oldalnyi leirast, magat a konzolt, FIFA09,es egy FIFA09 matricat.
Amit nem kaptam: adatkabel legalabb egy kisseb memoria kartyat na mind1 ha mar 50.000HUf ot kifizetek.
Ami fajo pont hogy keves a jo jatek hozza, psp re egyaltalan nem kellene FPS jatekot kesziteni semmi elvezet nincs benne! Amit viszont kellene sot kotelezo strategiai maszkalos.Udv tacsk0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest