- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
commanDOS #109 üzenetére
Nézd meg a képen, hogy én milyen széles hegyű pákával csináltam. Minimum 3mm, de lehet, még szélesebb. A panelt előbb folyasztószereztem, majd ónoztam. Ahogy Te is írtad, csak végigtoltam az ónnal megrakott pákát az IC padjain. (Mondjuk, nekem maszkolt a panel, ez nagy könnyebbség, de ugyanez az eljárás kevés cínnel óvatosabban maszkolatlannál is.) Aztán az ónozott IC padokra megint egy kis folyasztószer. Végül egy IC-láb beforrasztásával, pozícionáltam az IC-t, majd a nagy széles óntól teljesen letörölt heggyel csak bele nyomkodtam, bele melegítettem az IC-lábakat az ónozott padokba. Egyszerre 3-4 lábat. Itt már semmi cínt nem használtam, mert akkor összefut.
A hegyes páka rossz volt ide, oldalra el tudta nyomni az IC lábait.
270 fokot írtam, hogy ennyivel csináltam. De emelgettem a hőfokot 280-285-re is. A 270 inkább csak a minimum, ahol kell csinálni. Inkább egy rövid 2-3 mp-es forrasztás 300 fokon, mint fél percig maszatolni 250-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest