Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
válasz
üzenetére
Én is ezzel a véleménnyel értek egyet és mint látható, ennek a vonalán is fejlesztem a gépemet. A lapomat 2008 februárjában 20000Ft-ért vásároltam és még ma is belemegy a legújabb 6 magos Phenom II X6. Gondolom le se kell írnom, hogy hogyan dughatok bele hatmagos intel CPU-t egy hasonló korú intel lapba

Az meg, hogy 20-30 W-tal kevesebbet eszik az E6600-as konfig. Hát finoman szóval sem érdekel... Javaslom, hogy cserélje inkább le a 60W-os izzóját, akit ez mozgat ennyire...
Nekem is alapfeszültségen 3.25GHz-en megy a 620-as, ehhez meg aztán egyetem kell, hogy be lehessen állítani... EC=250 ; DDR RAM sebesség meg 800 helyett 667. És mindezt egy közel három éves lappal, SB600-as déli híddal.
"Ezzel szemben az Intel fél éve váltja a foglalatokat, ticktock... LOL. Szóval azt gondolom fejleszthetőségben, szabadságban, árban az AMD verhetetlen. A szubjektív része a cikkednek meg ez ellen szól, arról szól, hogy ne vegyetek AMD-t, mert ne..."
Nagyon idegesítő, hogy megint le kell írni, de tényleg 25x is, ha nem lehet már semmit mérési eredmények alapján felhozni az AMD ellen, akkor jön a szubjektív vélemény... na ez a LOL

Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest