- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
elfelejtette #509 üzenetére
Azért azt remélem feltételezted, hogy ők is gondoltak erre a megoldásra ezalatt a nem kevés év alatt. Oka van annak mi működhet és mi nem, és annak is, hogy melyiket használják a lehetőségek közül. Persze tippet adni lehet.
-
válasz
elfelejtette #509 üzenetére
Azért egy hardver meg a hosszú évekre való bannerhely ára között van egy-két nagyságrendi különbség.
De értem mire gondolsz, az a helyzet, hogy ez nem így működik. Van teszthardver, azt lehet kérni, jó esetben oda is adják, ennyi. Pl az új szerverbe SSD-t se tudtunk kérni közvetlenül a Samsungtól, hogy akkor kapnak cserébe reklámfelületet, rendesen meg kellett venni.
-
válasz
elfelejtette #504 üzenetére
Az a probléma, hogy van valami, jön egy meredek tipp teljes meggyőződéssel, aminek semmi köze a valósághoz, aztán kiderül, hogy hülyeség, s jön a következő szintén magabiztos következtetés. Lehet nyugodtan kérdezni persze, csak ezt gyanusítgatást meg hülyének nézést nem bírom. Remélem érthető miről beszélek, kicsit felhúztam magam ezen, pedig nem szokásom, bocsi.
S nem rátok vagyok mérges, hanem erre a rosszindulatú gondolkodásmódra.
Amelyik partner az eseményekben való részvételt támogatja az egyrészt nem csak úgy dobja utánad a repülőjegyet, s ezeken azért "illik" ott lenni, rengeteg mindenkit érdekel. Továbbá ha van repjegy, nem biztos van hardver is. Pl processzort egy Asus-tól nem igazán tudsz kérni. Ha van is valami, akkor is úgy szokott lenni, hogy van egy az egész országban, ami csak pár napig lehet nálad, aztán megy a következő partnerhez. Magyarország nem annyira célpiac, az itteni képviselet is akármennyire akar segíteni, a globális "főhadiszállás" által meghatározott keretek között tud csak mozogni, így kicsi hazánkban ilyen fos helyzet van.
-
válasz
elfelejtette #494 üzenetére
Na ebből látszik, hogy full közötök nincs a PH pénzügyeihez. Ezt épp tudom, hogy a PH nem önerőből megy ki nemzetközi eseményekre, hanem lobbizik a partnereknél. De látom rögtön kapcsolt mindenki, s rögtön vizualizálódik az agyakban, hogy a szerkesztők elbulizzák azt a pénzt, amit minőségi tartalomra lehetne költeni. Hát gratulálok.
-
törölt tag
válasz
elfelejtette #494 üzenetére
ha már ennyire a másik zsebében turkáltok, akkor jelzem, hogy a rendezvényekre vannak "szponzorok".
ha megnézel egy akármilyen rendezvényről szóló hírt, akkor az alján szokott lenni egy xy támogatta reklám. -
arabus
addikt
válasz
elfelejtette #270 üzenetére
Az egész teszt semmit nem ér.
Az r3-at meg kár i3-al hasonlitani mikor a pentium befogja
az 1500-at. -
icon
senior tag
válasz
elfelejtette #187 üzenetére
Ettől biztosan nem... most azért mert két játékban "jól" szerepelt, de mindenhol máshol kimondottan hátul kullogott...
-
Daywalker
addikt
válasz
elfelejtette #102 üzenetére
Az nem az a BIOS lesz, ami oda lesz írva, gyanítom régi táblázatból másolt és nem írta át. Ez azért is biztos, mert a másik kolléga abban tesztelt SSD-t 1 hónapja és előtte frissített és most direkt összeraktam a gépet és leellenőriztem (azóta nem használta senki).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged